Saloos Heřmánek modrý 2 ml

Saloos Heřmánek modrý 2 ml

Saloos Heřmánek modrý 2 ml

Značka: Saloos
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Esenciální olej Heřmánek je všestranně účinný pro celou řadu problémů s trávicím systémem, proti bolestem nebo vysokým teplotám. Protizánětlivé účinky heřmánku přispívají k boji proti nemocem.

Popis produktu
Z blogu13
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Esenciální olej heřmánku modrého Saloos je všestranně účinný pro celou řadu problémů s trávicím systémem, proti bolestem nebo vysokým teplotám. Protizánětlivé účinky heřmánku přispívají k boji proti nemocem.

Heřmánek působí i proti plynatosti nebo průjmům, snižuje teplotu a uklidňuje naši mysl. Mimo jiné také tlumí svalové a jiné bolesti, působí proti revmatickým potížím. Zvyšuje celkovou obranyschopnost organismu.

Dávkujte esenciální olej do aromalampy nebo ho použijte při péči o pokožku celého těla. Využijte jeho uvolňující a uklidňující vůni, která prospěje vašemu zažívání a celkovému zdraví organismu.

 

Všestranný heřmánek

Éterický olej Saloos Heřmánek modrý je olejíčkem s širokým spektrem účinků, jež se ve vaší domácnosti určitě neztratí. Jeho jemná a přívětivá bylinná vůně vytvoří tu pravou relaxační a harmonickou atmosféru. Vůně modrého heřmánku je velice příjemná pro všechny smysly, zklidňuje mysl a navozuje atmosféru klidu a pohody.

Protizánětlivé účinky

Heřmánek modrý je mocným bojovníkem proti nemocem všeho druhu. Má přirozeně protizánětlivé účinky, působí proti množení škodlivých mikroorganismů, a tím brání vstupu infekce do těla. Podporuje váš imunitní systém a zároveň působí také proti horečkám a vysokým teplotám. Účinně zmírňuje nejen bolesti hlavy, ale bolesti všeho původu.

Pro zdravé trávení a klidnou mysl

Heřmánek modrý zvyšuje obranyschopnost těla a pomáhá při obtížích s pohybovým aparátem, zejména pak při revmatismu či artróze. Podporuje správnou činnost trávicího traktu, ulevuje při bolestech břicha a zmírňuje nadýmání a plynatost. Má také zklidňující účinky na pokožku, proto jej můžete přidat v několika kapkách do vašeho oblíbeného tělového mléka či krému.

Magické umění aromaterapie

Jednodruhové éterické oleje Saloos se vyznačují komplexními účinky na vaše tělo i mysl. Aromaterapie je umění využití vonných esencí k ovlivnění duševního i tělesného rozpoložení a dokáže pomoct při mnoha problémech. Esenciální oleje Saloos jsou vyráběny ve vysoké kvalitě a lze je používat jak do aromalampy, tak jimi například ozvláštnit kosmetiku k zesílení jejich účinků. Z široké nabídky vůní si jistě vyberete.

Použití: Tento esenciální olej je určen pro výrobu domácí kosmetiky nebo jako součást masážních směsí:

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro těhotné ženy a děti do 7 let. Neaplikujte na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje životnost éterického oleje.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Aromaterapeutické účinky: bodnutí hmyzem, hojení ran a zánětů, nachlazení a viróza, nespavost a nervozita, problematická pleť a akné, stres a úzkost, svalové napětí a křeče, žaludeční problémy

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Z blogu13

Aromaterapie na podzim

Aromaterapie pro děti

Aromaterapie: lexikon vůní pro fyzickou i duševní pohodu

Co byste měli vědět před koupí éterických olejů

Esenciální olej Heřmánek

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje při nachlazení

Jak na zácpu (nejen) u dětí

Jak zklidnit spálenou pokožku aneb Aromaterapie po opalování

Namíchejte si krém na suchou pleť

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Pozor na vnitřní užívání éterických olejů!

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?