Nobilis Tilia Hořčičný olej 100 ml

Nobilis Tilia Hořčičný olej 100 ml

Nobilis Tilia Hořčičný olej 100 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Hořčičný olej je lisován za studena, a tak si zachovává množství prospěšných živin a minerálních látek. Podporuje správné prokrvení, posiluje imunitu a působí příznivě na klouby.

Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Hořčičný olej Nobilis Tilia je lisován za studena, a tak si zachovává množství prospěšných živin a minerálních látek, které naše tělo i pokožka potřebují. Olej je bohatý na množství mastných kyselin a minerálních látek, napomáhá správnému prokrvení a pohyblivosti těla. Hořčičný olej zlepšuje pohyblivost kloubního aparátu, pomáhá při zimomřivosti a celkovém nedostatku energie.

Hořčičný olej obsahuje množství esenciálních mastných kyselin omega 3 a 6 a také minerálních látek, které posilují imunitu a celkově zlepšují fungování organismu. Vnitřní užití podporuje tvorbu žaludečních šťáv, působí proti nechutenství a urychluje činnost střev.

Při vnějším užití podporuje olej prokrvení kožní tkáně, zahřívá svaly i klouby, a působí tak pozitivně na pohyblivost celého kloubního aparátu. Látky obsažené v hořčičném oleji jsou také výborným pomocníkem pro prokrvení pokožky, bojují proti prochlazení a špatnému prokrvování končetin, nedostatku energie a také celkové únavě.

Vnitřní i vnější užití

Hořčičný olej Nobilis Tilia je velice univerzální olej, který je určen jak k vnitřnímu, tak vnějšímu užití. Díky velmi šetrné metodě lisování za studena si uchovává maximální obsah živin a minerálních látek a vysokou kvalitu. Neobsahuje žádné přidané konzervanty ani barviva, proto nezatěžuje vaše tělo ani pokožku. Podporuje prokrvení tkání a pomáhá bojovat s nedostatkem energie a dlouhotrvající únavou.

Regenerace pro vaši pokožku

Hořčičný olej především podporuje lokální mikrocirkulaci v tkáních, a tím stimuluje jejich metabolismus a přirozené regenerační procesy v pokožce a podkoží. Díky podpoře prokrvení tak dochází k rychlejšímu hojení, a olej navíc působí také na svalstvo a celý pohybový aparát. Je vhodný k masážím svalstva a kloubů, kdy ulevuje od bolestí a nepříjemných pocitů ztuhlosti.

Podpora imunity a trávení

Hořčičný olej má vysoký obsah omega 3 a 6 nenasycených mastných kyselin, díky čemuž zlepšuje hospodaření organismu s tuky a pomáhá normalizovat hladinu cholesterolu. Zároveň podporuje přirozenou obranyschopnost vašeho těla a dodává mu celkovou odolnost. Hořčičný olej rovněž stimuluje správnou funkci trávicího traktu, pomáhá při nechutenství a harmonizuje trávicí procesy. 

Použití: Malé množství oleje aplikujte na postiženou pokožku a lehkou masáží rozetřete. Používejte podle potřeby 2-3x denně.

Dávkování: 1 čajovou lžičku oleje užívejte 1-2x denně 30 minut před jídlem po dobu alespoň 3 týdnů.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Z blogu7

6 důvodů pro 100% rostlinné oleje

Aromaterapie pro těhotné

Hořčičná semínka

Hořčičný olej - zapomenutý poklad pro zdraví i krásu

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Pupínkový detektiv: komedogenní oleje

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?