Memo Houby na nádobí, biodegradabilní 5 ks

Memo Houby na nádobí, biodegradabilní 5 ks

Značka: Memo
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

100% biodegradabilní a kompostovatelné! Vysoká savost, trvanlivé a pevné, netřepí se a nezanechávají syntetickou drť, lze je prát v pračce i vyvářet.certifikáty: vhodné pro: čištění omyvatelných povrchůbarva: různábalení: plastový obalvelikost: 5 kusů o rozměru 18x20 cmzemě původu značky: Německocharakteristika značky: Německá společnost Memo nabízí více jak 400 produktů spojených s recyklovanými

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
100% biodegradabilní a kompostovatelné! Vysoká savost, trvanlivé a pevné, netřepí se a nezanechávají syntetickou drť, lze je prát v pračce i vyvářet.

certifikáty:
vhodné pro: čištění omyvatelných povrchů
barva: různá
balení: plastový obal
velikost: 5 kusů o rozměru 18x20 cm

země původu značky: Německo
charakteristika značky: Německá společnost Memo nabízí více jak 400 produktů spojených s recyklovanými a přírodními materiály. Nabízí tak v sortimentu vše od kancelářských potřeb až po oblečení z certifikované bavlny. Svůj úspěch na trhu přikládá především otevřené spolupráci se všemi svými zaměstnanci a vnímání přání zákazníků. Společnost se sama sobě zavázala k dodržování všech ekologických právních předpisů aplikovatelných na jejich firmu a neustále redukuje množství znečištění produkovaného při výrobě.

kontakt na výrobce:
Memo AG
Am Biotop 6
97259 Greußenheim
www.memoworld.com

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: