Taoasis Hřebíček bio 5 ml

Taoasis Hřebíček bio 5 ml

Značka: Taoasis
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Vůně hřebíčkového éterického oleje vyvolává harmonickou vánoční atmosféru. Má silné antibakteriální, protiplísňové i antivirové účinky. Patří mezi jeden z nejuniverzálnějších esenciálních olejů.

Popis produktu
Z blogu14
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Aktuálně: Uvedená fotografie je momentálně pouze ilustrační. Aktuální fotografii pro Vás už připravujeme :-).

Vůně hřebíčkového éterického oleje vyvolává harmonickou vánoční atmosféru. Má velmi silné antibakteriální, protiplísňové, antivirové i antiparazitické účinky. Je taktéž výborným pomocníkem při zažívacích potížích a pomáhá celkově stimulovat imunitní systém. Patří proto mezi jeden z nejpoužívanějších a nejuniverzálnějších esenciálních olejů využívaných v lidovém léčitelství.

Vynikajících výsledků dosahuje díky svým vlastnostem i v dentální péči. Brání množení škodlivých bakterií v dutině ústní a zabraňuje tak vzniku zubního kazu či paradentózy. Navíc působí i poměrně silně analgeticky a přináší úlevu od bolavých zubů, při zánětech dásní nebo bolestech v krku. Jako bonus vám zajistí dlouhotrvající svěží dech.

V ájurvédě se hřebíčkový esenciální olej používá pro harmonizaci základní čakry. Podporuje schopnost uvolňovat staré obavy a otevírat se novým možnostem.

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Tip: Éterický olej můžete kápnout také do čistého rostlinného oleje či krému, a vytvořit si tak vlastní jedinečnou vůni.

Upozornění: Nepoužívejte při zvýšeném krevním tlaku. Olej není vhodný pro děti do 3 let. Neaplikujte na pokožku nezředěný.

Německá značka Taoasis kombinuje do svých výrobků kvalitní esenciální oleje. Její filozofie stojí na třech pilířích: 100% přírodní ingredience, suroviny z obnovitelných zdrojů a profesionálové z oboru aromaterapie. U produktů Taoasis můžete nalézt hned několik certifikátů: BIO NACH EG-ÖKOVERORDNUNG, Natrue, BDIH či Cosmos Organic.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Aromaterapeutické účinky: bodnutí hmyzem, mastná pleť, problematická pleť a akné, stres a úzkost, svalové napětí a křeče

Produktové řady: Taoasis Baldini jednodruhové ÉO

Výrobce: TAOASIS GmbH, Dahlbrede 3 , 32758, Detmold, Německo

Z blogu14

Jak začít s aromaterapií?

Afrodiziaka v kuchyni

Aromaterapie na podzim

Co byste měli vědět před koupí éterických olejů

DIY voňavé bomby do koupele aneb Pořádně si zašumět

DIY voňavé vánoční dárky

Hřebíčkovec vonný

Jak přestat kouřit pomocí esenciálních olejů

Milovaný nebo nenáviděný podzim?

Nejlepší éterické oleje proti virům

Pozor na vnitřní užívání éterických olejů!

Rostlinné a éterické oleje na dermatitidu

Taoasis - vůně s příběhem

Voňaví kouzelníci Taoasis

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Taoasis Baldini jednodruhové ÉO

Nenašli jste to pravé? Co tohle?