Sportique Hřejivý masážní krém 100 ml

Get Going - Warming Up Cream

Sportique Hřejivý masážní krém 100 ml

Get Going - Warming Up Cream

Značka: Sportique
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Hřejivý masážní krém podpoří prokrvení svalů i kloubů před sportovním výkonem či fyzickou aktivitou i poté. Skvělý po sportovních výkonech i jako pravidelná péče o bolavé klouby.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Hřejivý masážní krém Sportique podpoří prokrvení svalů i kloubů před sportovním výkonem či fyzickou aktivitou i poté. Kombinace bylinek a esenciálních olejů aktivně podporuje regeneraci svalů a přináší pocit úlevy po zvýšené námaze.

Hřejivý balzám využívá regeneračních a protizánětlivých účinků esenciálního oleje z kajeputu v kombinaci se zázvorem, rozmarýnem a arnikou. Regeneruje svaly i klouby, zlepšuje jejich prokrvení, a tím pádem i hybnost, mírní bolest a přináší úlevu po zvýšené fyzické aktivitě. Složení obohacené o kapsicin navíc svaly příjemně prohřeje, potlačí únavu a eliminuje riziko zánětu. Hřejivý krém je skvělý po sportovních výkonech i jako pravidelná péče o bolavé klouby.

Použití: Aplikujte podle potřeby na celé tělo a lehkou masáží vetřete. Používejte podle potřeby před i po pohybových aktivitách.

V sortimentu Sportique můžete hledat všelijaké produkty tělové kosmetiky, které obsahují značný podíl bylinných výtažků a rostlinných olejů. Již z názvu značky je jasné, že si vyberou i ti, kdo mají rádi sportovní aktivity.

Produktové řady: Sportique Active Body

Výrobce: SPORTIQUE s.r.o., Nováčkova 751/22 , 700 30, Ostrava, Česká republika

Z blogu3

Akupresura a akupunktura

Arnika

Sportem ku zdraví

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: