SANTE Hydratační 24h make-up 01, slonovina 30 ml

SANTE Hydratační 24h make-up 01, slonovina 30 ml

Značka: SANTE
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Lehký make-up s jojobovým olejem a výtažky z okurky sjednotí odstín porcelánové pleti a umožňuje lehké až střední krytí bez efektu masky. Podpoří hydrataci pleti a zanechá ji příjemně svěží po celý den.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Hydratační 24h make-up SANTE v odstínu slonové kosti 01 je vhodný pro světlou porcelánovou pleť bez výraznějšího podtónu. Nabízí dlouhodobé líčení bez efektu masky. Podle toho, kolik vrstev nanesete, můžete dosáhnout lehkého až středního krytí. Make-up neucpává póry a je vhodný pro všechny typy pleti.

Make-up má lehkou texturu, která krásně splyne s pletí a sjednotí její odstín. Můžete ho také bez obav vrstvit, pokud požadujete vyšší krytí, a zároveň si můžete být jistí, že bude výsledek působit přirozeně a pleť bude moct dýchat. Složení make-upu je doplněné o jojobový olej či výtažky z okurky. Ty podporují hydrataci pleti, zjemňují ji a tonizují a pomohou ji udržet krásně svěží během celého dne.

Použití: Malé množství make-upu jemně naneste houbičkou/štětcem/čistými prsty na oblast T-zóny, poté na tváře a zbytek obličeje. Nezapomeňte pečlivě rozetřít u vlasové linie.

Německá značka SANTE vyrábí kvalitní přírodní kosmetiku čistě z přírodních zdrojů. U produktů můžeme najít certifikace jako BDIH a Natrue a spousta je vhodná také pro vegany.

Odstín: velmi světlá

Výrobce: SANTÉ Naturkosmetik GmbH, Zur Kräuterwiese , 31020 , Salzhemmendorf, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?