SANTE Hydratační 24h make-up 03, sluneční béžová 30 ml

SANTE Hydratační 24h make-up 03, sluneční béžová 30 ml

Značka: SANTE
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Lehký make-up s jojobovým olejem a výtažky z okurky sjednotí odstín pleti a umožňuje lehké až střední krytí bez efektu masky. Odstín 03 je vhodný pro světlejší pleť s růžovým podtónem.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Hydratační 24h make-up SANTE ve slunečně béžovém odstínu 03 je vhodný pro světlou až středně tmavou pleť s růžovým podtónem. Nabízí dlouhodobé líčení bez efektu masky. Podle toho, kolik vrstev nanesete, můžete dosáhnout lehkého až středního krytí. Make-up neucpává póry a je vhodný pro všechny typy pleti.

Make-up má lehkou texturu, která krásně splyne s pletí a sjednotí její odstín. Můžete ho také bez obav vrstvit, pokud požadujete vyšší krytí, a zároveň si můžete být jistí, že bude výsledek působit přirozeně a pleť bude moct dýchat. Složení make-upu je doplněné o jojobový olej či výtažky z okurky. Ty podporují hydrataci pleti, zjemňují ji a tonizují a pomohou ji udržet krásně svěží během celého dne.

Použití: Malé množství make-upu jemně naneste houbičkou/štětcem/čistými prsty na oblast T-zóny, poté na tváře a zbytek obličeje. Nezapomeňte pečlivě rozetřít u vlasové linie.

Německá značka SANTE vyrábí kvalitní přírodní kosmetiku čistě z přírodních zdrojů. U produktů můžeme najít certifikace jako BDIH a Natrue a spousta je vhodná také pro vegany.

Odstín: světlá

Výrobce: SANTÉ Naturkosmetik GmbH, Zur Kräuterwiese , 31020 , Salzhemmendorf, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?