Argital Hydratační a výživný krém s ylang - ylangem 50 ml

Argital Hydratační a výživný krém s ylang - ylangem 50 ml

(6 hodn.)
Značka: Argital
Certifikáty: BDIH, ICEA
Certifikát BDIH
368
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, Karlín > 2 ks / Praha, Bílá Labuť > 2 ks / Praha, Palác Lucerna > 1 ks / Praha, OC DBK > 1 ks

Hydratační výživný krém se zeleným jílem pečuje o všechny typy pleti hned dvakrát, pokožce dodává hydrataci a současně výživu. Proto jej můžete použít jako denní i noční krém.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení6
Položit dotaz
Popis produktu

Hydratační a výživný krém s ylang-ylangem Argital pečuje o všechny typy pleti hned dvakrát. Pokožce dodává tolik potřebnou hydrataci a současně výživu, proto jej můžete použít jako denní i noční krém. Obsažené rostlinné výtažky, oleje a výživná másla o pokožku intenzivně pečují, aniž by ji zbytečně mastily či dokonce ucpávaly.

Jojobový olej, včelí vosk, kakaové a bambucké máslo pokožku zjemňují a dodávají ji potřebnou výživu. Olej z pšeničných klíčků a mandlový olej jsou bohaté na vitamin E, který chrání pokožku před působením volných radikálů. Výtažek ze slézu a měsíčku lékařského poskytnou pleti hlubokou hydrataci. Obsažené esenciální oleje z ylang ylang, levandule a pelargonie v kombinaci se zeleným jílempodporují regeneraci pokožky a urychlují hojení drobných nedokonalostí. 

Použití: Malé množství krému aplikujte ráno a/nebo večer na čistou odlíčenou pokožku obličeje, krku i dekoltu. Lehce vmasírujte a nechte vstřebat.

Italská značka Argital je dominantním výrobcem přírodní kosmetiky na bázi zeleného jílu. Produkty mají řadu certifikátů, jako BDIH, ICEA, Demeter LAV, které jsou zárukou vysoké kvality a maximálních účinků přírodních surovin.

Typ pleti: mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: ARGITAL, Via Della Tecnologia, 9 , 97015, Modica, Itálie

Naše hodnocení:

Rychle se vstřebává
Balení vydrží dlouho, krému stačí opravdu málo
Po častějším používání je vidět, že je pleť vyživená, má sjednocený tón

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: kovový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Jíl: neobyčejné bahno

Pleťový krém, prosím

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Spíš asi pro sušší pleť / Daniela 19. 1. 2021 11:14

Opravdu hutný a mastný krém, určitě ne špatný, ale já mám aknózní pleť a tento krém je na mě asi moc hutný a ucpávající póry. Nevím, proč jsem si ho tenkrát koupila, měla jsem si spíš koupit nějaký na akné, určitě by to bylo lepší. Každopádně myslím, že na suchou pleť by mohl být výživný. Vůně je hodně výrazná, jako nějaká mast z lékárny... mně nevadila, připomínala mi takovou vůni čistoty, jako kdybych na sebe dávala nějaký krém určený pro děti nebo tak něco. :)

Argital Hydratační a výživný krém se zeleným jílem / Tereza 26. 1. 2019 02:20

Citlivé pleti můžou esenciální vonné oleje způsobit podráždění. Konzistence příjemná, neucpává póry. Spíš výživný, než hydratační. Poměr cena výkon průměr.

/ Jitka 11. 3. 2020 10:38

Naprosto úžasný krém. Konečně nejsem vysušená. Používám celoročně, pod make-up i na noc. Vůně na mě byla ze začátku až moc intenzivní, ale zvykla jsem si.

Ylang Ylang krásná vůně / Hana 12. 3. 2016 21:28

Na zimu mám raději hutnější krémy napr. ten s violkou, ale pro léto bude výborný - pro optimistickou vůni, se ním dle \"chutě\" natírám i teď v zimě - je skvělý na rty!

Bohužel / Hana 30. 10. 2016 11:05

Na krém jsem se velmi těšila, ale bohužel pro mou pleť nevyhovující - dlouho se vstřebává. Vadí mi jeho intenzivní vůně, na kterou jsem si ani po třech týdnech nezvykla.

Jojoba krém / Šárka 23. 2. 2016 12:10

Výborný ochranný krém na zimu i pro mastnější problematičtější pleť. Žiji na horách a tak se potýkám s vlivy počasí ve větší míře. Tento krém mi nemastí pleť, krásně hydratuje, vyživuje a neuspává póry. Por mne na zimu skvělá volba a vrátím se k němu. Nyní vyzkouším krém s echinaceou. Na doporučení koupen i pro zralou pleť a také spokojenost.

argital / Monika 15. 3. 2017 10:32

Tuto značku jsem si velmi oblíbila. Krém má zvláštní vůni, ale rychle jsem si zvykla, prostě voní přírodně :-) Dobře se roztírá a vstřebává, používám i pod makeup. Vhodný na den i noc. Skvěle hydratuje. Určitě zase objednám.

Kvalitní krém / Mi 20. 6. 2016 18:19

Používala jsem v zimě a osvědčil se. Pro mě je hutnější, musela jsem vždy do pokožky jemně doztracena vmasírovat (dle návodu v krabičce). Moc hezky voní. Občas se mi zdálo, že mi po něm pleť zrůžoví, jakoby se více prokrvila. Určitě doporučuji vyzkoušet, je jednoznačně velmi kvalitní.

Bomba pro suchou pleť / Eva 28. 6. 2016 22:27

Vypadá to, že po letech hledání jsem konečně našla krém přesně pro mě! Mám pleť sušší (např. na nose šupinky) s občasnými nedokonalostmi a tenhle krém je pro ni naprosto dokonalý - šupinky i nedokonalosti mizí, pleť je jemná, na pohled jednotnější. Předčil i růžovou Weledu, na kterou jsem nedala dopustit. Vůně je velmi intenzivní, možná až moc, ale po nějaké době si člověk zvykne a dokonce si ji zamiluje. Navíc stačí krému opravdu malinko = dlouho vydrží. A jako bonus - lze používat ráno i večer :)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: kovový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?