Lavera Hydratační fluid, Neutral 30 ml

Lavera Hydratační fluid, Neutral 30 ml

Lavera Hydratační fluid, Neutral 30 ml

(2 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Hydratační fluid pokožku vydatně hydratuje pomocí kvalitních rostlinných olejů, regeneraci a rozjasnění zajišťuje výtažek z rakytníku. Přírodní, nedráždivé složení je vhodné i pro citlivou pleť.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Hydratační fluid Lavera Neutral pokožku vydatně hydratuje pomocí kvalitních rostlinných olejů a bambuckého másla. Regeneraci a rozjasnění pleti zajišťuje výtažek z rakytníku, výrazné zpevnění přináší extrakt z červené řasy. Díky přírodnímu a nedráždivému složení je fluid vhodný i pro citlivou pleť.

Olivový a jojobový olej spolu s bambuckým máslem dodávají pokožce potřebnou výživu ve formě vitaminů rozpustných v tucích a nenasycených mastných kyselin. Zároveň pomáhají obnovovat ochrannou hydrolipidovou vrstvu pokožky. Pupalkový olej zklidňuje, zmírňuje začervenání a je vhodný na podporu hojení zánětlivých kožních onemocnění.

Extrakt z červené řasy poskytuje pleti přirozený lifting, má vyhlazující a zpevňující účinky a pomáhá redukovat drobné vrásky. Výtažek z rakytníku řešetlákového je bohatý především na vitaminy C a E, které mají výborné regenerační účinky. Napomáhají obnově kožních buněk a eliminují první příznaky stárnutí.

Důkladná hydratace 

Jemný hydratační fluid Lavera Neutral je tím pravým přípravkem, ze kterého budou benefitovat všechny typy pleti. Hloubková hydratace je jednou z nejdůležitějších součástí pravidelné péče o pleť a jedině dokonale zavlažovaná pokožka vás odmění svěžím a vypnutým vzhledem. Hydratační fluid Neutral je vhodný pro smíšenou i suchou pleť a díky nedráždivému složení je skvělý také pro citlivou pokožku.

Rostlinné ingredience

Složení Hydratačního fluidu Neutral neobsahuje syntetické složky, které by mohly pokožku zatěžovat či dráždit. Jeho základ tvoří olivový olej, který pomáhá obnovit přirozenou lipidovou ochrannou vrstvu pleti, a bránit ji tak proti nepříznivým vnějším vlivům. Zároveň je bohatý také na antioxidanty, které neutralizují škodlivé působení volných radikálů a zpomalují stárnutí pokožky.

Pružná a svěží pokožka

Hydratační fluid Lavera Neutral obsahuje také výtažek z rakytníku, který je doslova nadupaný vitaminem C, jenž jednak dodává pleti svěží vzhled a jednak podporuje syntézu kolagenu v hlubokých vrstvách pokožky. Díky tomu je pleť opět vypnutá a mladistvě vypadající. Jojobový olej pak dodává pokožce výživu, aniž by ji zatížil či umastil.

Proti vráskám i podráždění

Obsažený pupalkový olej má výjimečné zklidňující schopnosti a zmírňuje podráždění či začervenání pleti. Posiluje strukturu pokožky a podporuje její přirozenou regenerační schopnost, čímž i urychluje hojení drobných nedokonalostí. Výtažek z červené řasy přináší pleti zpevnění, revitalizuje ji a navrací jí pružnost a vitalitu.

Použití: Aplikujte 1-2x denně na vyčištěnou pleť samostatně, nebo pod krém pro zvýšení hydratačních účinků.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Neutral

Typ pleti: alergická pleť, citlivá pleť

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Skvělý / Michaela 29. 12. 2017 20:53

Fluid má skvělou konzistenci, krásně se nanáší na pleť a nevytváří mastný vzhled. Další plus je, že je naprosto neparfemovaný a tím také vhodný na citlivou pokožku. :)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Související dotazy z poradny

Nenašli jste to pravé? Co tohle?