Lavera Hydratační fluid zjemňující Máta & Lopuch, Faces 30 ml

Lavera Hydratační fluid zjemňující Máta & Lopuch, Faces 30 ml

(1 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Hydratační zjemňující fluid máta & lopuch pleť revitalizuje, zklidňuje podráždění a začervenání, a navíc brání vzniku pupínků i drobných zánětlivých ložisek.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Ač se to nezdá, i mastná pleť potřebuje vydatnou hydrataci a péči. O tu se postará Lavera Faces hydratační zjemňující fluid máta & lopuch, který pleť revitalizuje, zklidňuje její podráždění a začervenání, a navíc brání vzniku pupínků i drobných zánětlivých ložisek.

O dezinfekci pupínků a podrážděných míst se stará antiseptický rozmarýnový extrakt, který okamžitě zklidní zarudnutí kolem pupínku, vysuší jej a zabrání dalšímu rozšíření infekce. Stejný hojivý účinek má i bio lopuchový výtažek, jenž navíc plní adstringentní funkci: stahuje póry a vyrovnává nerovnosti pleti.

Výtažek z mátových lístků pleť zmatňuje a dodává jí svěží zdravý vzhled. Zjemňující fluid má velmi lehké složení, které se rychle vstřebává a nazanechává na pokožce fleky, takže je vhodný i pod make-up.

Hloubková hydratace

Mohlo by se zdát, že pleť trpící nadměrnou produkcí kožního mazu nepotřebuje žádnou další hydrataci, avšak opak je pravdou. I rychle se mastící pleť může být ve svých hlubších vrstvách vysušená a právě zvýšená produkce mazu je projevem její dehydratace. Tento jemný hydratační fluid Lavera Máta & Lopuch tak dodává mastné pleti dostatečnou vláhu a udržuje ji komfortně hydratovanou po celý den.

Lehká konzistence

Mastná pleť vyžaduje specifické produkty a špatně snáší hutné krémy, které ji jen zatěžují a mohou způsobit ucpávání pórů. Tento fluid má velice jemnou texturu, která se snadno vstřebává do hlubokých vrstev pokožky, aniž by ji jakkoliv zatížila či umastila. Fluid se velice snadno a rovnoměrně roztírá a lze jej použít díky lehké konzistenci také pod make-up.

Rostlinné výtažky

Hydratační fluid Lavera obsahuje množství přírodních složek, které o pleť šetrně pečují a nezpůsobují její podráždění. Jojobový olej je svým složením nejpodobnější kožnímu mazu, díky čemuž je pro pleť velice přirozený a vyživuje ji bez nadměrného zatížení. Je tou pravou volbou právě pro snadno se mastící pleť, neboť ji dodává svěží a vyživený vzhled.

Proti začervenání i pupínkům

Bio bambucké máslo dodává pokožce pružnost a působí preventivně proti vzniku vrásek. Výtažek z máty podporuje prokrvení pokožky, a tím i stimuluje její regenerační schopnost a urychluje hojení. Extrakt z lopuchu má mírně dezinfekční účinky, brání množení mikroorganismů na pokožce, a tím i chrání proti vzniku pupínků a stahuje rozšířené póry. 

Použití: Malé množství fluidu naneste na vyčištěnou pokožku obličeje, krku a dekoltu.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Faces

Typ pleti: mastná pleť

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Lopuchový olej na tělo i vlasy

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Pro mastnou pleť / Irena 19. 4. 2016 00:49

Fluid je vhodný opravdu pro mastnou pleť. Já mám smíšenou a sušší místa mi vyloženě přesušoval. Vstřebává se rychlostí blesku.

Není pro každého... / Lucie 2. 2. 2014 17:09

Mám mastnou pleť se sklony k vysušování, tvorbě šupinek. Na tomto fluidu jsem ocenila, že se rychle vstřebává, pod make-up opravdu ideální, pleť i trochu zjemní. Po asi týdnu používání jsem ale měla pleť dost suchou, co se hydratace pleti týče, mi fluid moc nesedl. Darovala jsem ho sestře, která má také mastnější pleť, ale bez problémů s dehydratací. Ta si ho nemůže vynachválit, je s přípravkem spokojená. Jak z tohoto komentáře vyplývá - pro mastnou pleť se sklony k vysušování nedoporučuju, jinak myslím, že může dobře posloužit :)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Lavera Faces

Nenašli jste to pravé? Co tohle?