Lavera Hydratační fluid zjemňující Máta & Zinek, Faces 50 ml

Lavera Hydratační fluid zjemňující Máta & Zinek, Faces 50 ml

(1 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jemný fluid s mátou, zinkem a kyselinou salicylovou pomáhá redukovat nedokonalosti pleti i nadměrnou tvorbu mazu a zároveň pleť chrání před vysušením a podrážděním.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Hydratační fluid zjemňující Máta & Zinek Lavera Faces s mátou, zinkem a kyselinou salicylovou pomáhá redukovat nedokonalosti pleti a bojovat se zanícením. Čistí a stahuje póry a zároveň poskytuje pleti dlouhodobou hydrataci a chrání ji před vysušením i podrážděním.

Hydratační fluid má díky obsahu kyseliny salicylové a zinku hojivé účinky, čistí a stahuje póry a spolu s extraktem z kořene vrby bílé pomáhá odstraňovat zánětlivé projevy akné. Výtažek z kořene lopuchu pomáhá odstraňovat začervenání a podráždění a zanechává pleť zklidněnou. Voda z máty peprné má antibakteriální účinky a v kombinaci s limetkovým olejem redukuje tvorbu kožního mazu.

Aby během dne nedocházelo k vysušení pleti, je složení fluidu obohacené o bambucké máslo a oleje ze slunečnice, jojoby a světlice barvířské, které pomáhají v pokožce udržet potřebnou míru hydratace. Díky obsahu vitaminu E či rostlinných lipidů je pokožka zároveň chráněna před předčasným stárnutím.

Použití: Fluid nanášejte na očištěnou pleť a jemně vmasírujte, aby se textura zcela vstřebala.

Upozornění: Pouze k vnějšímu použití.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Faces

Typ pleti: mastná pleť

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Bettina 26. 3. 2020 11:52

Velice lehký fluid který používám jako denní krem. Sprva vytvoří film na pokožce a trochu ji stahuje, ale z časem ten pocit mizí a pleť zůstává hydratovaná. Je potřeba nanášet opravdu malé množství. Zatím se mi líbí.

/ Markéta 19. 11. 2018 22:10

Voní lehce po mátě. Mám pocit docela hydratované pleti, což je u podobných přípravků vzácné. Příjemně se nanáší. Nicméně na silnější akné a pupínky to moc není

/ Kateřina 27. 1. 2019 15:49

Mám kombinovanou pleť a jako denní krém používám tento fluid. Slušně hydratuje, má příjemnou konzistenci a vůni. Rychle se vstřebává a nelepí. Díky němu se mi pleť (hlavně T-zóna) mastí jen minimálně.

/ Michaela 22. 1. 2019 11:47

Tento krém používám, když se mé čelo nebo brada lehce posype pupínky. Je na mastnější pleť, kterou normálně nemám, ale na pupínky mi pomáhá.

Smrdí / Moni 2. 9. 2021 00:04

Příjemná konzistence, dobře se nanáší, pleť je po něm hebká. Znovu ho už ale nekoupím, vůbec mi nevoněl, při každé aplikace jsem si musela zacpat nos.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Faces

Nenašli jste to pravé? Co tohle?