puroBIO cosmetics Hydratační krém pro suchou pleť, For Skin 30 ml

puroBIO cosmetics Hydratační krém pro suchou pleť, For Skin 30 ml

Certifikáty: CCPB
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Hydratační krém pro potřeby suché a začervenalé pokožky s obsahem antioxidačního komplexu a kyseliny hyaluronové.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Hydratační krém For Skin puroBIO pro potřeby suché a začervenalé pokožky. Intenzivně hydratuje a zároveň napomáhá uzavírat vlhkost v pleti. Díky obsahu rostlinných olejů a másel je pokožka hloubkově vyživená a změkčená. Pravidelnou aplikací mizí nepříjemné pocity pnutí a pálení. Krém je vhodný jako denní i noční péče.

Hydratační krém navrací pleti její elasticitu, sametový a zářivý vzhled. Směs kokosového oleje, bambuckého, cupuacu a kakaového másla pokožku zjemňuje a zvláčňuje. Kyselina hyaluronová poskytuje hloubkovou hydrataci, zatímco aktivní složky komplexu AP3 chrání buňky před antioxidačním stresem.

Extrakt z opuncie má regenerační účinky a působí proti začervenání. Extrakt z kustovnice má antioxidační účinky, podporuje rychlejší obnovu buněk. Extrakt z borůvky je plný vitaminů a antioxidantů, urychluje hojení a pleť celkově rozzáří.

Použití: Malé množství krému vmasírujte do pokožky obličeje a krku. Aplikujte ráno i večer po vyčištění pleti čisticí pěnou For Skin puroBIO. Ošetření doplňte Rozjasňujícím olejovým sérem For Skin puroBIO a očním krémem/gelem For Skin puroBIO.

Tip: Krém perfektně funguje jako podkladová báze pod make-up puroBIO.

Italská značka puroBIO Cosmetics nabízí široké spektrum přírodní dekorativní a pleťové kosmetiky. Složení obsahuje mimořádně kvalitní BIO oleje, másla, extrakty a minerální pigmenty. Kosmetické produkty nesou certifikaci Vegan OK, CCPB a NICKEL TESTED.

Typ pleti: suchá pleť

Výrobce: PuroBIO Cosmetics, Via le Lamie, 42/a , 70015, Noci – Ba, Itálie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?