Annemarie Börlind Hydratační krémová maska, LL Regeneration 50 ml

Annemarie Börlind Hydratační krémová maska, LL Regeneration 50 ml

Annemarie Börlind Hydratační krémová maska, LL Regeneration 50 ml

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Krémová maska pleť intenzivně hydratuje, osvěžuje ji, a díky obsahu přírodních výtažků a aktivních ingrediencí ji pomáhá celkově regenerovat, zklidňovat a chránit.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Hydratační krémová maska z řady Annemarie Borlind LL Regeneration poskytuje pleti intenzivní hydrataci, zvyšuje její schopnost vázat hydrataci, pomáhá z ní odstraňovat známky únavy a celkově ji osvěžuje a regeneruje. Maska obsahuje účinné látky, které pomáhají zvyšovat odolnost pleti a chrání ji před předčasným stárnutím.

Krémová maska dodává pleti svěžest a intenzivní hydrataci, kterou v ní zároveň pomáhá udržovat, a to díky obsahu termální vody, glycerinu, výtažku z okurky či bambuckému máslu. Bambucké máslo ji zároveň příjemně zvláční a zanechá příjemně hebkou. Maska díky kombinaci výtažků z květů měsíčku, třezalky a slézu, lecitinu a účinných látek z heřmánku pleť zklidňuje, regeneruje a zjemňuje, působí protizánětlivě, podporuje hojení a chrání před podrážděním. Vitamin E navíc brání jejímu předčasnému stárnutí.

Použití: Naneste silnější vrstvu masky na vyčištěnou a tonizovanou pleť obličeje, krku a dekoltu. Nechte působit 10-15 minut, aby se mohla absorbovat. Zbytek pak jednoduše do pleti vmasírujte.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Produktové řady: AnneMarie Börlind LL Regeneration

Typ pleti: anti age, suchá pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu2

Annemarie Börlind – 1. část luxusní přírodní péče na míru každé pleti

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?