Lavera Hydro efekt sérum 30 ml

Lavera Hydro efekt sérum 30 ml

(1 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Lehké sérum bohaté na biosacharidy a přírodní výtažky pomáhá pleť chránit před nepříznivými vlivy okolí a podporuje její hydrataci.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Hydro efekt sérum Lavera je bohaté na přírodní výtažky a další účinné látky včetně kyseliny hyaluronové, Aloe vera a biosacharidů, které nabízejí výborné zvlhčující účinky. Sérum je vhodné především pro normální a suchou pleť, kterou pomáhá chránit před vysušením a zároveň zvyšuje její odolnost před škodlivými vnějšími vlivy.

Hydro sérum má lehkou texturu, která se snadno vstřebává a zanechává pleť krásně jemnou. Šťáva z Aloe vera spolu s bambuckým máslem, slunečnicovým olejem, výtažky z mořských řas rostlinnými aminokyselinami a biosacharidy suchou pleť krásně zjemní a pomůže v ní udržet tolik potřebnou hydrataci.

Složení séra je obohacené o výtažky z manga, broskve a jablek, jež pomáhají pleť celkově regenerovat a jsou skvělým zdrojem vitaminů a antioxidantů. Tyto výtažky tak pleť nejen vyživí, ale současně ji chrání před působením volných radikálů. V kombinaci s přidanou kyselinou hyaluronovou tak brání předčasné tvorbě vrásek a působí proti celkově povadlosti pleti.

Použití: Malé množství séra naneste na vyčištěný obličej, krk a dekolt a jemně vmasírujte.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Hydro Efekt

Typ pleti: normální pleť, suchá pleť

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu1

Sérum - klíč k dokonalé pleti

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Vynikající / DD 21. 5. 2018 14:16

Řeším drobné vrásky, normální pleť, střední věk. Sérum je jemné, nemastná textura, velmi příjemné, pleť po nanesení séra působí pěstěným dojmem. Používám i na oční okolí – není vysušené a nedráždí oči. Na dovolené u moře jsem si vystačila, co se péče o vyčištěnou pleť týče, pouze s tímto výrobkem. Tomuto séru nelze nic vytknout. Poměr kvalita, množství, cena - za mě jednoznačně 100%!

moc prijemný / lucie 23. 1. 2018 11:51

krasne voni hydratuje na nej davam jeste hydratacni laveru basis sensitive q10,konecne 2 kreémy, ktere trochu vylecily mou pokozku- smisenou citlivou ze sklonem k pupinkum...p.s. hlavne zas neykouset nic dlasiho noveho co mou plet zase rozhodi :D

příjemný / Michaela 22. 1. 2019 11:45

Mám suchou pleť a koupila jsem si ho na podzim kvůli nadcházející zimě. Moje pleť se v zimě hodně šupinkuje a loupe se. Dávám ho na vyčištěnou pleť hned ráno pod makeup a nemůžu si ho vynachválit. Je opravdu lehký a za minutku se vstřebá.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?