Saloos Hydrofilní odličovací olej lemon a tea tree 50 ml

Saloos Hydrofilní odličovací olej lemon a tea tree 50 ml

(4 hodn.)
130
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, OC DBK > 5 ks / Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, Karlín > 2 ks

Odličovací olej účinně čistí pokožku obličeje a zároveň jí dodává potřebné živiny. Díky obsaženým olejům je odličovač účinný, ale šetrný. Je vhodný pro péči o mastnou a problematickou pokožku s akné.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení4
Položit dotaz
Popis produktu

Hydrofilní odličovací olej Lemon a Tea Tree Saloos je velmi účinným odličovačem, který odstraní i ten nejodolnější make-up. Jeho základ tvoří kvalitní slunečnicový a sezamový olej. V kombinaci s vybranými esenciálními oleji působí přímo jako balzám na mastnou či problematickou pleť.

Hydrofilní olej se slunečnicovým a sezamovým olejem si hravě poradí i s voděodolným líčením. Rozpouští veškerý make-up, mastnotu i nečistoty z pokožky. Přírodní oleje zároveň o pleť pečují, regenerují ji a udržují ji krásně vláčnou a hebkou.

Obsažený tea tree olej mu nejen dodává příjemnou citrusovou vůni, ale zároveň dezinfikuje pleť, má antibakteriální a antiseptické účinky a pomáhá zmírňovat projevy akné, díky čemuž se skvěle hodí pro mladou problematickou pleť. Olej pokožku osvěžuje a navrací jí vitalitu.

Rychlé a šetrné odlíčení

Hledáte ten pravý odličovač, který odstraní veškerý make-up, ale zároveň vaši pokožku nedrhne a nedráždí? Právě hydrofilní odličovací olej Saloos je to pravé, spojuje v sobě jak čisticí schopnosti olejů, tak jejich pečující vlastnosti a je velice účinný. Navíc si můžete vybrat z více druhů podle typu vaší pleti. Hydrofilní odličovací olej Saloos je maximálně šetrný a odličuje bez podráždění, vysušení či zarudnutí pokožky.

Zbavte se make-upu i nečistot

Hydrofilní odličovací olej Saloos obsahuje směs rostlinných olejů, které dokážou skvěle rozpustit všechen make-up, a to včetně očního líčení, řasenky a linek. Make-up s ním odstraníte během několika málo vteřin, a tím pádem šetří čas strávený ve vaší koupelně. Olej zároveň odstraňuje i veškeré nahromaděné nečistoty, prach a přebytečný kožní maz. Jeho parfemace je tvořena pouze čistými esenciálními oleji.

Přírodní složení

Odličovací olej mohou používat všechny typy pleti, nemusíte se jej ani obávat, pokud se vaše pleť více mastí. Odličovací olej totiž vaši pokožku nezatíží a snadno jej z tváře beze zbytku odstraníte. Odličovací olej Saloos je hydrofilní, to znamená, že jej můžete jednoduše smýt po odlíčení vodou nebo jej použijte klasicky na vatovém tamponku.

Dokonale čistá pleť

I problematická pokožka si může dovolit používat k odlíčení olej. Tento hydrofilní odličovací olej totiž obsahuje složky, které udržují pleť čistou a zdravou. Esenciální olej z tea tree je přirozeně antiseptický, díky tomu brání vzniku pupínků a ucpávání pórů. Slunečnicový olej pleť nezatěžuje, naopak ji udržuje příjemně vláčnou a hydratovanou.

Použití: Malé množství oleje naneste přímo na suchou nebo vlhkou pokožku obličeje a krouživými pohyby odličte všechen make-up i nečistoty. Poté vydatně opláchněte vlažnou vodou. Při styku s vodou olej vytváří emulzi, která jde velmi snadno smýt. Olej je vhodný i k odlíčení očí.

Tip: Olej můžete použít i spolu s tamponkem. Vatový tamponek namočte a vyždímejte z něj přebytečnou vodu. Naneste odličovací olej a vyčistěte pleť. Opakujte, dokud tamponek není čistý.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Typ pleti: mastná pleť, smíšená pleť

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu7

Aromaterapie pro děti

Nejčastější chyby při odličování

Nejdůležitější krok péče o pleť: čištění

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Stálice Saloos

Tea tree: čaj z Austrálie

Víte, čím vším se můžete odlíčit?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Dokonalý pomocník / Michaela 5. 3. 2018 22:04

Rozhodně ten nejlepší, nejšetrnější a nejvoňavější odličovač, který jsem kdy vyzkoušela. Určitě si ho koupím znova.

Paráda / Daniela 6. 7. 2015 21:19

Jsem s tímto čistícím olejem naprosto spokojená. Na smíšenou problematickou pleť je opravdu účinný, použití je příjemné, navíc opravdu krásně voní. V kombinaci s pleťovou vodou a regeneračním obličejovým olejem si výsledky nemůžu vynachválit.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?