Saloos Hydrofilní odličovací olej neutrální 250 ml

Saloos Hydrofilní odličovací olej neutrální 250 ml

(1 hodn.)
Značka: Saloos
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Odličovací olej účinně čistí pokožku obličeje a zároveň jí dodává potřebné živiny. Díky obsaženým olejům je odličovač účinný, ale šetrný. Je vhodný i pro tu nejcitlivější pleť.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Hydrofilní odličovací olej Neutrální od Saloos je vhodný i pro nejcitlivější pleť. Neobsahuje esenciální oleje ani éterické silice, které by případně mohly přecitlivělou pleť podráždit. Neutrální odličovací olej jemně a šetrně odličuje i ten nejodolnější make-up a zanechává pokožku zářivě čistou.

Hydrofilní olej díky 100% rostlinným olejům, slunečnicovému a sezamovému, důkladně odličuje make-up a odstraní z pleti i nadbytečný maz a různé nečistoty. Přírodní oleje jsou bohaté na vitaminy a minerály, které pečují o krásu pleti. Po odlíčení je pokožka jemná, hebká na dotek, vláčná a pěstěná.

Odličovací olej si navíc poradí i s voděodolným make-upem, a přitom je dostatečně šetrný i k citlivé pokožce kolem očí. Nemusíte se tedy bát jakéhokoliv podráždění jemné či přecitlivělé pleti.

 

Rychlé a šetrné odlíčení

Hledáte ten pravý odličovač, který odstraní veškerý make-up, ale zároveň vaši pokožku nedrhne a nedráždí? Právě hydrofilní odličovací olej Saloos je to pravé, spojuje v sobě jak čisticí schopnosti olejů, tak jejich pečující vlastnosti a je velice účinný. Navíc si můžete vybrat z více druhů podle typu vaší pleti. Hydrofilní odličovací olej Saloos je maximálně šetrný a odličuje bez podráždění, vysušení či zarudnutí pokožky.

Pryč s veškerými nečistotami

Hydrofilní odličovací olej Saloos obsahuje směs rostlinných olejů, které dokážou skvěle rozpustit všechen make-up, a to včetně očního líčení, řasenky a linek. Make-up s ním odstraníte během několika málo vteřin, a tím pádem šetří čas strávený ve vaší koupelně. Olej zároveň odstraňuje i veškeré nahromaděné nečistoty, prach a přebytečný kožní maz. Jeho parfemace je tvořena pouze čistými esenciálními oleji.

Přírodní oleje

Odličovací olej mohou používat všechny typy pleti, nemusíte se jej ani obávat, pokud se vaše pleť více mastí. Odličovací olej totiž vaši pokožku nezatíží a snadno jej z tváře beze zbytku odstraníte. Odličovací olej Saloos je hydrofilní, to znamená, že jej můžete jednoduše smýt po odlíčení vodou nebo jej použijte klasicky na vatovém tamponku.

Neutrální varianta

Sezamový olej zabraňuje vysušování a je velmi vhodný pro suchou pleť, kterou zvláčňuje. Slunečnicový olej uzamyká hydrataci v pokožce a nedráždí ani při odličování očí. Vitamin E revitalizuje pokožku a chrání proti předčasnému stárnutí. Neutrální varianta odličovacího oleje je vhodná pro všechny, kdo preferují olej bez parfemace či si jej sami chtějí dotvořit esenciálními oleji. 

Použití: Malé množství oleje naneste přímo na suchou nebo vlhkou pokožku obličeje a krouživými pohyby odličte všechen make-up i nečistoty. Poté vydatně opláchněte vlažnou vodou. Při styku s vodou olej vytváří emulzi, která jde velmi snadno smýt. Olej je vhodný i k odlíčení očí.

Tip: Olej můžete použít i spolu s tamponkem. Vatový tamponek namočte a vyždímejte z něj přebytečnou vodu. Naneste odličovací olej a vyčistěte pleť. Opakujte, dokud tamponek není čistý.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Typ pleti: alergická pleť, anti age, citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Aromaterapie pro děti

Nejčastější chyby při odličování

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

skvelé! / eva 2. 8. 2016 09:05

Spoľahlivý odličovač - zvláda aj vodeodolnú kozmetiku. Odličuje rýchlo a bez akýchkoľvek vedľajších nežiadaných efektov. A nezanáša póry! Používam ho na navlhčenej prírodnej mini morskej špongii.

Odličovací olej / Michaela 31. 10. 2017 11:04

Tento olej je prostě skvělý na odličování očí a rtů. Na tváře se mi neosvědčil, ale na oči ho používám a jsem nadšená. Nanáším ho na vodou navlhčený odličovací tampónek. Funguje skvěle.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?