Nobilis Tilia Hydrofilní olej levandulový 200 ml

Nobilis Tilia Hydrofilní olej levandulový 200 ml

Nobilis Tilia Hydrofilní olej levandulový 200 ml

394
367
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: 1. 4. u vás
Praha, OC DBK > 4 ks / Praha, Palác Lucerna > 4 ks

Hydrofilní levandulový olej je vhodný pro péči o mastnou či smíšenou pokožku náchylnou k tvorbě nedokonalostí a podráždění. Olej pleť zklidní, zjemní a eliminuje výskyt nedokonalostí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Hydrofilní levandulový olej Nobilis Tilia je vhodný pro každodenní péči o mastnou či smíšenou pokožku náchylnou k tvorbě nedokonalostí a také k častému podráždění. Levandulový olej pleť zklidní, zjemní a eliminuje výskyt pupínků, zatímco sojový olej spolehlivě odstraní make-up i jiné nečistoty. Navíc olej dodává potřebné živiny a chrání pokožku před dehydratací a i před nadměrným maštěním a ucpáváním pleťových pórů.

Základ hydrofilního odličovače tvoří sojový olej bohatý na množství vitaminu E a další výživné látky, které o pokožku aktivně pečují již během odličování. Olej při kontaktu s vodou vytvoří krémovou emulzi, která šetrně ale účinně rozpustí přebytečný kožní maz, nečistoty i make-up. Pokožka je tak jemná a čistá.

O dezinfekci a eliminaci případných nedokonalostí se postará antibakteriální levandulový olej, který pokožku čistí, chrání před ucpáváním a také sjednocuje její barevný tón. Hydrofilní olej v jednom kroku problematickou pokožku odlíčí a zároveň o ni pečuje a chrání ji před vznikem akné a pupínků.

Důkladná očista

Hydrofilní olej Nobilis Tilia je skvělým pomocníkem pro šetrnou péči o vaši pokožku. Je vhodný pro všechny typy pleti a je určen i na pokožku náchylnou k vysušování. Díky obsahu přírodních rostlinných olejů nejen dokonale odstraní líčidla, nečistoty a přebytečný kožní maz, ale zároveň poskytuje pokožce péči a chrání ji před nadměrným vysušením.

Dokonale čistá pokožka

Hydrofilní olej je ideálním přípravkem pro každodenní důkladné odlíčení a čištění pleti. Běžné čisticí gely či pěny mohou pokožku vysušovat či ji dokonce podráždit, zatímco hydrofilní čisticí olej neporušuje ochrannou hydrolipidovou bariéru. Pokožka tak nepřichází o svou přirozenou vlhkost a zůstává dlouhodobě dokonale hebká a vláčná. 

Rozjasnění a vitalita

Hydrofilní olej Nobilis Tilia tak v jednom kroku pokožku čistí a zároveň o ni pečuje. Make-up a nečistoty odstraňuje maximálně šetrně a díky olejovému základu zároveň velice účinně. Odstraňuje i dlouhotrvající make-up a rozpouští nadbytečný kožní maz. Je natolik jemný, že jej můžete použít i pro odlíčení očních partií bez podráždění či nepříjemného pocitu pálení.

Zklidňující levandulový olej

Základ hydrofilního odličovacího oleje tvoří olej sojový, který je vhodný pro všechny typy pleti včetně suché. Sojový olej dodává pokožce výživu a brání jejímu vysušení. Zároveň je bohatý na vitamin E, který je silným antioxidantem a působí proti stárnutí pleti. Obsažený levandulový olej pak působí přirozeně antibakteriálně a zároveň zklidňuje podráždění i velmi citlivé pokožky.

Použití: Pár kapek oleje naneste na navlhčenou pokožku obličeje a lehkými krouživými pohyby odstraňte nečistoty i make-up. Poté opláchněte čistou vodou a podle potřeby dočistěte pleť tonikem.

Tip: Hydrofilní olej je natolik jemný, že jej lze použít i pro odlíčení citlivého očního okolí.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Typ pleti: alergická pleť, citlivá pleť, smíšená pleť

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Nejdůležitější krok péče o pleť: čištění

Víte, čím vším se můžete odlíčit?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Lenka 18. 3. 2019 20:55

Pro mou smíšenou pleť je super. Po umyti není pleť vysušená, bezvadně odličuje, zbytky oleje otiram levandulovou vodou.

/ Veronika 21. 1. 2019 11:54

Mně bohužel moc nevyhovuje, jsem zvyklá na hydrofilní oleje od Hádka, po kterých na obličeji nezůstává mastný film. Po tomto bohužel ano. Pro suchou pokožku bude určitě velmi vyhovující.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?