Nobilis Tilia Hydrofilní olej s růží a mimózou 200 ml

Nobilis Tilia Hydrofilní olej s růží a mimózou 200 ml

Nobilis Tilia Hydrofilní olej s růží a mimózou 200 ml

(2 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
419
386
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, OC DBK > 4 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks

Hydrofilní olej s růží a mimózou harmonizuje tělesné a smyslové prožitky. Pleť jemně čistí, zjemňuje a ošetřuje. Směs přírodních éterických olejů uvolní stres, odplaví napětí a pokožku jemně provoní.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Hydrofilní olej s růží a mimózou Nobilis Tilia harmonizuje tělesné a smyslové prožitky. Pleť jemně čistí, zjemňuje a ošetřuje. Směs přírodních éterických olejů uvolní stres, odplaví napětí a pokožku jemně provoní. Je vhodný k ošetření všech typů pleti, zejména však suché a zralé.

Éterické oleje z pomerančů, citronů a limetek působí aromaterapeuticky, osvěžují mysl a zahání únavu na ústup. Jasmín spolu s růží uklidňují, posilují sebevědomí a působí antidepresivně. V kombinaci se sladce kořeněnou vůní kanangy vonné mají dokonce i mírně afrodiziakální účinek.

Akácie sivozelená neboli mimóza je výborná na suchou, popraskanou či zanícenou pleť. V aromaterapii se používá k povzbuzení optimismu a znovuobjevení radosti z maličkostí. Olej z pelargonie pomáhá tlumit zánětlivé procesy na pokožce. Harmonizuje a pomáhá uklidnit nervový systém při zvýšeném vypětí.

Šetrná očista

Hydrofilní olej Nobilis Tilia je skvělým pomocníkem pro šetrnou péči o vaši pokožku. Je vhodný pro všechny typy pleti a je určen i na pokožku náchylnou k vysušování. Díky obsahu přírodních rostlinných olejů nejen dokonale odstraní líčidla, nečistoty a přebytečný kožní maz, ale zároveň poskytuje pokožce péči a chrání ji před nadměrným vysušením.

Dokonale čistá pokožka

Hydrofilní olej je ideálním přípravkem pro každodenní důkladné odlíčení a čištění pleti. Běžné čisticí gely či pěny mohou pokožku vysušovat či ji dokonce podráždit, zatímco hydrofilní čisticí olej neporušuje ochrannou hydrolipidovou bariéru. Pokožka tak nepřichází o svou přirozenou vlhkost a zůstává dlouhodobě dokonale hebká a vláčná. 

I pro citlivou pokožku

Hydrofilní olej Nobilis Tilia tak v jednom kroku pokožku čistí a zároveň o ni pečuje. Make-up a nečistoty odstraňuje maximálně šetrně a díky olejovému základu zároveň velice účinně. Odstraňuje i dlouhotrvající make-up a rozpouští nadbytečný kožní maz. Je natolik jemný, že jej můžete použít i pro odlíčení očních partií bez podráždění či nepříjemného pocitu pálení.

Odlíčení i péče

Základ hydrofilního odličovacího oleje tvoří olej sojový, který je vhodný pro všechny typy pleti včetně suché. Sojový olej dodává pokožce výživu a brání jejímu vysušení. Zároveň je bohatý na vitamin E, který je silným antioxidantem a zabraňuje stárnutí pleti. Olej s vůní růže a mimózy vaši pleť nejen vyšistí, ale jeho parfemace má účinky také na vaši psychiku. Po ošetření pokožku s tímto olejíčkem se budete cítit jako znovuzrození,

Použití: Několik kapek přípravku naneste na vlhkou pokožku, lehce vmasírujte a smyjte.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Typ pleti: anti age, suchá pleť

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ 9. 6. 2019 22:13

Mám tento a neutrální. Oba skvěle odličují, i řasenku. Ale tento štípe při odličování do očí a někdy po něm má citlivá pleť reaguje.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?