love Luna Inkontinenční kalhotky Maternity černé 1 ks, L

love Luna Inkontinenční kalhotky Maternity černé 1 ks, L

Značka: love Luna
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Inkontinenční kalhotky jsou určeny pro nastávající maminky, pro těhotné ženy, které mají potíže s inkontinencí. Kalhotky jsou velmi tenké a nenápadné, pohodlné jako běžné spodní prádlo.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Inkontinenční kalhotky ve velikosti L a variantě Maternity od značky Love Luna jsou ušity z bavlněného úpletu, jsou pohodlné a vpředu se materiál kříží tak, aby netlačil na rostoucí bříško.

Velikost na kalhotkách je AUS/US a neodpovídá EU, je tedy potřeba se řídit výše uvedenou tabulkou a rozměry.

Inkontinenční kalhotky Love Luna

  • jsou skvělou podporou pro ženy trpící inkontinencí
  • jsou velmi tenké a nenápadné
  • pohodlné jako běžné spodní prádlo
  • jejich opakovaným používáním šetříte životní prostředí
  • díky 5 ultratenkým vrstvám můžete zůstat v pohodě a bez starostí
  • s patentovanými zabezpečenými švy proti úniku - protože má moč a krev rozdílnou konzistenci (moč je řidší), inkontinenční kalhotky Love Luna mají upravené švy

5 ultratenkých vrstev

Měkká dotyková vrstva odvádí vlhkost, je antibakteriální a protipachová. Další dvě vrstvy, vnitřní, jsou antibakteriální a protipachové. Čtvrtá vrstva je savá a nepropustná. Vnější vrstva je buď pohodlný bavlněný úplet (ve variantě Full, Maternity) nebo elegantní mikrovlákno (ve variantě Midi, Workout).

Kapacita kalhotek Love Luna

  • Full - 40 ml (8 čajových lžiček)
  • Midi - 40 ml (8 čajových lžiček)
  • Workout - 30 ml (6 čajových lžiček)
  • Maternity - 40 ml (8 čajových lžiček)

Inkontinencí - samovolným únikem moči - trpí hlavně na konci těhotenství až 60 % žen. Téměř vždy se jedná o inkontinenci stresovou, tedy o nechtěný únik moči například při smíchu, zakašlání nebo prudším pohybu. Proč tomu tak je? Kapacita močového měchýře je 500–700 ml a již v 1. trimestru se kvůli zvětšující se děloze snižuje přibližně na 400 ml, ve 3. trimestru klesne až na pouhých 270 ml (to mimochodem zcela jednoznačně vysvětluje, proč chodí těhotné ženy na toaletu mnohem častěji). Navíc zvětšující se děloha a váha miminka vyvíjejí tlak na svaly pánevního dna a dochází k jejich povolování. Přispívají k tomu také hormony. Progesteron, jehož hladina v průběhu těhotenství postupně narůstá, uvolňuje hladké svalstvo, včetně svalů pánevního dna a močového traktu.

Údržba: Inkontinenční kalhotky před prvním použitím vyperte. Vždy perte s podobnými barvami a na cyklus praní jemného prádla. Nepoužívejte aviváž ani bělidlo. Kalhotky nechte uschnout volně na vzduchu. Nesušte v sušičce a nežehlete. Při správné péči a údržbě mají kalhotky stejnou životnost jako běžné spodní prádlo. Upozorňujeme, že se jedná o zboží hygienické povahy, které po vyjmutí z obalu není možné vrátit.

Značka Love Luna je doma v Austrálii, zboží je vyrobeno v Indonésii. Výrobce má zlatý certifikát shody z certifikačního programu (WRAP) Worldwide Responsible Accredited Production. Tento certifikát deklaruje, že továrna dodržuje bezpečnostní, zákonné, humánní a etické výrobní postupy a zacházení se zaměstnanci. Certifikát se uděluje továrnám, které jsou v souladu se „Zásadami celosvětové zodpovědné výroby oděvů“. 

Výrobce: love Luna , , Austrálie

Složení produktu

Složení:

100 % polyester, 95 % bavlna 5 % elastan, 80 % bavlna 20 % polyester

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Složení produktu

Složení:

100 % polyester, 95 % bavlna 5 % elastan, 80 % bavlna 20 % polyester

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?