Dado Sens Intenzivní balzám na nohy, SalvaCare 50 ml

Dado Sens Intenzivní balzám na nohy, SalvaCare 50 ml

Dado Sens Intenzivní balzám na nohy, SalvaCare 50 ml

Značka: Dado Sens
Certifikáty: FSC
Certifikát FSC
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Intenzivní balzám na nohy SalvaCare účinně zjemňuje drsnou a rozpraskanou pokožku chodidel a zárovneň náročnou pokožku nohou dlouhodobě hydratuje a zvláčňuje.    

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Intenzivní balzám na nohy SalvaCare Dado Sens účinně zjemňuje drsnou, hrubou kůži na chodidlech a zároveň náročnou pokožku nohou dlouhodobě hydratuje a zvláčňuje. Složení s vysokým obsahem intenzivně pečujících olejů a másel zjemňuje a vyhlazuje hrubou pokožku chodidel. Urea, allantoin a panthenol hydratují kůži do hloubky a současně brání jejímu podráždění. Intenzivní balzám jemně omezuje pocení, pomáhá předcházet zápachu a preventivně působí proti plísním.

Díky obsahu pečujících olejů, jako je sezamový a jojobový, balzám intenzivně vyživuje a zvláčňuje suchou, rozpraskanou pokožku. Bambucké máslo má výrazné zjemňující a hydratační účinky, dobře se vstřebává a spolu se skvalenem zanechává na pokožce hedvábný pocit. Komplex pleti vlastních hydratačních látek, jako je urea, arginin a panthenol, pokožku chodidel hloubkově hydratuje a díky bambuckému máslu a rostlinným voskům Intenzivní balzám pomáhá vlhkost v pokožce dlouhodobě udržet.

V balzámu obsažený zinek má antibakteriální účinky, působí protizánětlivě a pomáhá předcházet podráždění a negativnímu působení slunečního záření. Čajovníkový olej působí antibakteriálně a antimykoticky a spolu s olejem ze šalvěje jemně omezuje pocení a současně předchází vzniku nepříjemného zápachu. Složení s obsahem ceramidů předchází vysušování pokožky a díky rostlinným voskům z jojoby, slunečnice a akácie zanechává balzám na pokožce hedvábný pocit a dobře se vstřebává.

Intenzivní balzám je možné používat jakou součást péče o pokožku diabetiků a současně jako prevenci plísní chodidel.

Použití: Používejte dvakrát denně, ráno a večer. Aplikujte na dobře osušenou pokožku a důkladně vmasírujte. Nepoužívejte pro děti mladší tří let.

Kosmetická značka Dado Sens se zaměřuje na citlivou pleť se speciálními potřebami.

Výrobce: DADO-Cosmed GmbH, Lindenstraße 15 , 75365, Calw, Německo

Z blogu2

Dado Sens: Přírodní dermokosmetika pro citlivou pokožku

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?