Natura Siberica Intenzivní lifting-sérum na obličej 30 ml

Natura Siberica Intenzivní lifting-sérum na obličej 30 ml

Značka: Natura Siberica
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Intenzivní pleťové liftingové sérum podporuje vstřebávání účinných látek hluboko do pokožky. Nejlepší je proto sérum aplikovat před nanesením denního či nočního krému, jeho účinky se tak znásobí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Intenzivní pleťové liftingové sérum Natura Siberica podporuje vstřebávání účinných látek hluboko do pokožky. Nejlepší je proto sérum aplikovat před nanesením denního či nočního krému, jeho účinky se tak znásobí.

Složení je bohaté na výtažky z dutohlávky sněžné, koenzym Q10 a vitamin E. Přírodní ingredience pokožku intenzivně zjemňují, hydratují a obnovují její strukturu. Obsažené kolagenové aminokyseliny zvyšují propustnost pokožky vůči účinným látkám. Ty pak snadněji proniknou i do hlubších vrstev pokožky a mají výraznější účinky.

Používání liftingového séra spolu s anti-age krémem zralou pokožku bohatě vyživuje, zpevňuje ji, vyhlazuje jemné vrásky a linky kolem očí a rtů a hlavně pokožku chrání před nepříznivými vnějšími vlivy. Pleť je tak pružnější, má zdravý pěstěný vzhled a je odolnější.

Exkluzivní péče pro zralou pleť

Zralá pleť vyžaduje speciální péči. Jelikož je velice náročná, tak právě sérum může být vhodným doplňkem vašeho oblíbeného nočního a denního krému. Sérum znásobuje účinek běžné péče a dokáže obnovit vaši pokožku. Má velmi koncentrované složení plné přírodních pečujících látek a zásobuje pokožku vším, co potřebuje. Podporuje pevnost a přirozenou elasticitu pokožky a je skvělým bojovníkem proti stárnutí. 

Pleť jako nová

Toto intenzivní pečující sérum s rostlinnými výtažky rychle proniká hluboko do pokožky a navrací pleti vláhu a pružnost. Oblíbený koenzym Q10 bojuje proti stárnutí pokožky a pomáhá vyhladit drobné vrásky a linky. Vitamin E je pak účinným antioxidantem, díky čemuž zpomaluje stárnutí pokožky a poskytuje jí ochranu proti volným radikálům. Vitamin E zároveň podporuje regeneraci tkání a obnovuje strukturu pleti. 

Lifting z přírody

Sérum obsahuje kolagenové aminokyseliny, které pomáhají zpevňovat kontury pleti a zároveň usnadňují vstřebávání všech účinných látek. Výtažek z mořských řas uzamyká hydrataci v hlubokých vrstvách pleti a hydrolát z heřmánku zklidňuje, revitalizuje a sjednocuje tón pokožky. Sérum dodává pleti svěží pěstěný vzhled a zanechá pokožku rozjasněnou a přirozeně krásnou. 

Použití: Sérum aplikujte na vyčištěnou pokožku obličeje, krku a dekoltu před nanesením vašeho obvyklého denního či nočního krému.

Tip: Pro dosažení nejlepších výsledků používejte Liftingové sérum v kombinaci s Denním liftingovým krémem a Nočním obnovujícím krémem.

Vážení obchodní partneři,

Náš svět, práce a stabilita se minulý čtvrtek úplně obrátily naruby. Všichni máme obavy a někdy i strach z toho, co bude dál, protože se jedná o situaci vyšší moci, kterou jsme nikdy předtím nezažili.

Rádi bychom Vás informovali o původu a výrobě produktů, které naše společnost Antim Plus distribuuje. Natura Siberica, Organic Shop, SkinSuperGood, Organic People atd jsou vyráběné společností Eurobio Lab OÜ, která je evropská společnost a působí v estonském Tallinnu již více než 8 let, má 330 zaměstnanců a dodává certifikovanou kosmetickou produkci do přibližně 70 zemí světa.

Veškerá práva na značky vyráběné v Eurobio Lab OÜ patří estonské společnosti Good Design OÜ se sídlem v estonském Tallinnu.

Eurobio Lab OÜ vyrábí evropské kosmetické značky, jako je Organic Shop a Organic People, s využitím nejnovějších znalostí evropských kosmetických technologií spolu s pečlivým a udržitelným přístupem k ekologické a certifikované výrobě.

Zdůrazňujeme, že veškeré naše zboží má estonské EAN kódy, které začínají na 474.

Všichni sledujeme situaci a modlíme se za ty, kteří nyní trpí. Upřímně doufáme, že brzy vyjde slunce a život se vrátí do normálu.

S přátelským pozdravem,

Antim Plus s.r.o.

Natura Siberica nabízí přírodní kosmetiku založenou na síle sibiřských bylin. Je členem společnosti Cosmos pro bio a přírodní kosmetiku a některé produkty nesou certifikaci ICEA.

Typ pleti: anti age

Výrobce: Natura Siberica, Eurobio Lab OÜ, Leiva 3 , Tallinn, Estonsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Olej nebo sérum?

Sérum - klíč k dokonalé pleti

Vše, co jste kdy chtěli vědět o séru, ale báli jste se zeptat

Zázrak v jediné kapce - přírodní pleťová séra

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?