Dado Sens Intenzivní pleťový gel, PurDerm 50 ml

Dado Sens Intenzivní pleťový gel, PurDerm 50 ml

(1 hodn.)
Značka: Dado Sens
Certifikáty: FSC, ECO CONTROL, CSE
Certifikát FSCCertifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Gel bez obsahu oleje pro velmi mastnou a problémovou pleť. Normalizuje produkci mazových žláz. Zabraňuje tvorbě pupínků a černých teček. Pomáhá předcházet zánětům a je vhodný i jako denní péče pro muže.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Intenzivní pleťový gel PURDERM Dado Sens hydratuje a rozjasňuje velmi mastnou a problematickou pleť v každém věku. Gel je bez obsahu olejových složek a pomáhá tak upravovat produkci kožního mazu a dodává pleti potřebnou hydrataci. Navíc, díky obsahu kyseliny mléčné a výtažků z mořských řas eliminuje viditelnost drobných pigmentových skvrnek a flíčků.

Sorbitol a arginin hydratují a současně pomáhají vláhu v pleti udržet. Pleťový gel navíc působí lehce antibakteriálně a předchází vzniku pupínků, zánětů a černých teček. Může za to šalvějový olej, který působí přirozeně protizánětlivě a zamezuje vzniku nedokonalostí. Složení s obsahem allantoinu a panthenolu pomáhá hojit a regenerovat poškozenou problematickou pleť, zatímco arginin udržuje přirozeně jemně kyselé pH pokožky, což je velmi důležité pro její další regeneraci. 

Bez obsahu barvicích látek, parafinů, silikonů, PEG a výtažků živočišného původu.

Německá značka Dado Sens se zaměřuje na různé typy pleti se speciálními potřebami. Produkty obsahují termální vodu získanou z pramene v Černém lese/Schwarzwaldu bohatou na minerály. Značka je držitelem certifikátů ECO CONTROL CSE.

Použití: Malé množství gelu aplikujte ráno a/nebo večer na čistou tonizovanou pokožku.

Tip: Používejte jako intenzivní sérum proti akné spolu s Pleťovým krémem PURDERM.

Kosmetická značka Dado Sens se zaměřuje na citlivou pleť se speciálními potřebami.

Produktové řady: Dado Sens PurDerm

Typ pleti: mastná pleť, problematická pleť a akné

Výrobce: DADO-Cosmed GmbH, Lindenstraße 15 , 75365, Calw, Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Dado Sens: Přírodní dermokosmetika pro citlivou pokožku

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Skvělý na hodně problematickou pleť / Barbora 30. 6. 2017 23:35

Nemastný, svěží gel, hodně tekutá konzistence (je nutná opatrnost, aby nevyteklo z tuby víc, než je potřeba - ale zas se díky té konzistenci snadno vstřebává). Matuje a vysušuje i hodně mastnou T-zónu. Je vhodné ho kombinovat s nějakým lehkým hydratačním přípravkem. Já mám anti-age fluid také od Dado Sens a jojobový olej, který aplikuji na sušší tváře a krk. Zatím gel používám jen krátce, takže ještě uvidíme, jestli po dlouhodobém používání bude mít léčivý vliv na akné...

Dlouhodobě nevhodný / Barbora 11. 10. 2017 14:19

Jak jsem slíbila, píšu hodnocení po dlouhodobém používání tohoto přípravku. Používala jsem ho pravidelně po dobu dvou měsíců, spotřebovala jsem dvě balení. Po měsíci se mi začaly ucpávat póry na nose a bradě, dělaly se mi černé tečky a pupínky. Pátrala jsem z čeho by to mohlo být a zjistila jsem, že výtažek z řas Chondrus crispus (irský mech) je silně komedogenní :-( V tomto gelu slouží patrně jako zahušťovadlo (obsahuje karagenan). Hrozná škoda :-(

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?