Annemarie Börlind Intenzivní pleťový koncentrát na citlivou pleť 15 ml

Annemarie Börlind Intenzivní pleťový koncentrát na citlivou pleť 15 ml

Annemarie Börlind Intenzivní pleťový koncentrát na citlivou pleť 15 ml

(1 hodn.)
Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Komplex přírodních extraktů a olejů poskytuje rychlou úlevu citlivé pleti, zklidňuje ji, zmírňuje začervenání či pocity pnutí a zanechává pleť hydratovanou a krásně hebkou a vláčnou.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Intenzivní pleťový koncentrát na citlivou pleť od Annemarie Borlind poskytuje oslabené citlivé pleti rychlou úlevu, zklidňuje ji, zmírňuje začervenání a celkově pleť zjemní. Obsahuje komplex výtažku z vinné révy, oleje z černého rybízu a extraktu z kořene lékořice a další vysoce koncentrované látky. Má nemastnou konzistenci, která se rychle vstřebává.

Aktivní komplex extraktů z vinné révy či kořene lékořice a oleje z černého rybízu spolu s kyselinou mléčnou či výtažkem z rozmarýny pomáhá zklidňovat citlivou pleť, zmírňuje svědění či pocity pnutí,> redukuje začervenání a posiluje ochrannou bariéru pleti. Dodá pleti potřebnou hydrataci a díky olejům z makadamie či světlice barvířské ji uchová krásně vláčnou a hebkou. Kyselina hyaluronová podpoří přirozenou pevnost a pružnost pleti a v kombinaci s vitaminem E a dalšími účinnými látkami ji ochrání před předčasným stárnutím.

Použití: Pumpičkou vymáčkněte malé množství koncentrátu a naneste na očištěnou pleť obličeje, krku a dekoltu a nechte vstřebat.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Typ pleti: citlivá pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu2

Annemarie Börlind – 2. část luxusní přírodní péče na míru každé pleti

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Krásně hydratuje / Mo-nika 14. 12. 2017 14:52

Tento pleťový koncentrát na citlivou pleť nádherně voní, je tekuté konzistence. Při aplikaci okamžitě pleť zklidňuje a vyživuje, ihned se vstřebává a máte pocit vláhy v kůži, stačí nepatrné množství. Používám při pnutí a pocitu suché pleti, hlavně jako noční péči, ráno je pleť hebká.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?