Annemarie Börlind Intenzivní pleťový koncentrát na pleť s rozšířenými póry 15 ml

Annemarie Börlind Intenzivní pleťový koncentrát na pleť s rozšířenými póry 15 ml

Annemarie Börlind Intenzivní pleťový koncentrát na pleť s rozšířenými póry 15 ml

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Intenzivní komplex účinných látek s výtažkem z šeříku či fytoplanktonu pomáhá stahovat rozšířené póry a regulovat tvorbu mazu, aniž by pleť vysušoval.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Intenzivní pleťový koncentrát na pleť s rozšířenými póry Annemarie Borlind pomáhá stahovat póry a celkově zmatňovat pleť. Má nemastnou texturu a obsahuje výtažek z šeříku, přírodní oleje, skvalen či kyselinu hyaluronovou. Vysoce koncentrovaný obsah účinných látek zanechává jemnou pokožku obličeje krásně rozzářenou.

Aktivní komplex fytoplanktonu, extraktu z šeříku a dalších účinných ingrediencí pomáhá stahovat rozšířené póry a regulovat tvorbu mazu. Koncentrát proniká hluboko do pleti a pomáhá ji čistit. Pleť se tak postupně méně mastí a zůstává projasněná.

Kyselina hyaluronová podporuje přirozenou pevnost a pružnost pleti, a chrání ji tak před předčasným stárnutím i celkovou povadlostí. Díky obsahu termální vody, glycerinu, bambuckého másla či oleje ze světlice barvířské dostává pleť během dne potřebnou hydrataci a uchovává si hedvábnou jemnost a vláčnost.

Použití: Pumpičkou vymáčkněte malé množství koncentrátu a naneste na očištěnou pleť obličeje, krku a dekoltu a nechte vstřebat.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Typ pleti: mastná pleť, smíšená pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu1

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?