Annemarie Börlind Intenzivní pleťový koncentrát na unavenou pleť 15 ml

Annemarie Börlind Intenzivní pleťový koncentrát na unavenou pleť 15 ml

Annemarie Börlind Intenzivní pleťový koncentrát na unavenou pleť 15 ml

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Intenzivní péče je díky výtažkům z acai či goji je plná vitaminů a dalších prospěšných látek oživí a rozzáří vaši pleť, podpoří její hydrataci a pevnost.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Intenzivní pleťový koncentrát na unavenou pleť Annemarie Borlind obsahuje koktejl účinných látek, které dodají vaší pokožce novou dávku energie a zanechají ji svěží a krásně rozzářenou. Obsahuje množství vitaminů díky výtažkům z goji a acai či oleje z rakytníku. Koncentrát regeneruje a oživuje pleť a má výborné antioxidační účinky. Má nemastnou konzistenci a rychle se vstřebává.

Koncentrát díky svému složení proniká hluboko do pleti. Obsažená termální voda, glycerin či bambucké máslo dodávají potřebnou hydrataci a zanechávají pleť příjemně hebkou a vláčnou. Obsažená šťáva z Aloe vera nejen ochrání pleť před vysušením, ale také ji v kombinaci s kyselinou mléčnou či výtažkem z rozmarýny pomáhá zklidňovat, zmírňuje svědění či pocity pnutí a posiluje ochrannou bariéru pleti.

Rakytníkový olej pleť výborně regeneruje a spolu s kyselinou hyaluronovou brání předčasné tvorbě vrásek. Výtažky z acai a goji díky antioxidačním vitaminům zdravě rozzáří pleť a efektivně bojují proti volným radikálům, a pomáhají tak zpomalovat stárnutí buněk.

Použití: Pumpičkou vymáčkněte malé množství koncentrátu a naneste na očištěnou pleť obličeje, krku a dekoltu a nechte vstřebat.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Typ pleti: anti age, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu1

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?