MÁDARA Intenzivní tonikum 200 ml

Comforting Toner

MÁDARA Intenzivní tonikum 200 ml

Comforting Toner

(1 hodn.)
Značka: MÁDARA
Certifikáty: Ecocert
Certifikát Ecocert
449
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Bílá Labuť > 2 ks / Praha, Karlín > 2 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks

Intenzivní tonikum s meduňkou a heřmánkem osvěžuje a zjemňuje suchou a napnutou pokožku. Zklidní podráždění a má lehce vypínací účinky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Intenzivní tonikum MÁDARA osvěžuje a zjemňuje suchou a napnutou pokožku. Reguluje pH pokožky a umožňuje snadnější absorpci hydratačního přípravku. Tonikum nijak nevysušuje pleť, rovněž je možné jej používat i na oblast okolo očí.

Meduňková voda a heřmánkový extrakt se společně s extraktem z chrpy postarají o zklidnění pleti, zmírnění případného podráždění a rychlejší hojení případných nedokonalostí či drobných poranění.

Použití: Po vyčištění pleti naneste na kosmetický tampon malé množství tonika a jemnými pohyby potřete obličej a krk. Poté použijete vhodný hydratační přípravek MÁDARA dle typu své pleti.

Tip: Kombinujte účinky tonika s hydratačním krémem značky MÁDARA podle typu své pleti.

Lotyšská značka přírodní kosmetiky Mádara je typická svým bylinkovým složením, jehož čistotu zaručuje mezinárodní nezávislý certifikát Ecocert Cosmos. Produkty obsahují bio certifikované extrakty z rostlin, které jsou výjimečné vysokým obsahem aktivních látek. Mnohé z jejich produktů jsou vhodné pro vegany.

Typ pleti: suchá pleť

Výrobce: MADARA Cosmetics, Ltd., Sampetera Str. 2 , LV-1046, Riga, Lotyšsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu7

3 × 3 o tonizaci pleti

MÁDARA - Všechny odstíny červené

Mádara – je ta pravá

MÁDARA: Beauty triky, které jste nevěděli, že potřebujete (až doteď)

Po čem ženy touží: perfektní pleť

Tonizace: nutnost nejen pro mastnou pleť

Vít Syrový: Bylinná přírodní kosmetika Mádara

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

recenze / dani 5. 8. 2020 11:01

jemné, téměř bez parfemace, šetrné k pleti, perfektní na dočištění posledních nečistot. celá recenze: https://eladanicreates.blogspot.com/2020/07/moje-oblibene-odlicovaci-trio-od-madary.html

Jde to / Jarmila 25. 3. 2021 12:10

Mám přecitlivělou smíšenou pleť s mírným začervenáním. Normálně mi tonikum celkem vyhovuje, ale teď v období zvýšeného stresu mě po něm hodně pne pleť a není mi už příjemné.

Svědí to / Karolína 13. 2. 2021 19:25

Mám na to asi alergii. Svědí mě z toho oční víčka a když to na pleti chvilku nechám zasychat, udělá mi to rudou horkou vyrážku. Přitom na bylinky alergii nemám, nebo o ní nevím a heřmánek piju normálně v čaji. Co do toho dali?

Tonikum / Jaroslava 25. 7. 2017 23:46

Výborné na citlivou alergickou pleť, navíc vůbec nedráždí oči. Nejlepší jaké jsem kdy měla!!!

Stahuje póry / Kristýna 14. 7. 2021 15:09

Od doby co tonikum používám v kombinaci s čistící pěnou (před) a krémem (po), se mi viditelně stáhly póry (zejména černé tečky na nose). Mám citlivou pleť, kterou tonikum nedráždí (na oči ale nepoužívám!) a dobře funguje na případné "dočistění" pleti.

Spokojnost / Nicola 4. 1. 2023 14:01

Mám citlivou pleť, zvlášť v zimě mě často pálí, pne a je zarudlá až . Tonikum mám již druhé a jsem spokojená. Zmírňuje začervenání, sjedocuje mi ton pleti. Cítím akorát lehké pnutí, ale jakmile aplikuji hydratační krém, tak v pořádku. I na oči.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?