BiOOO Akademie Jak se vyznat ve složení produktů

BiOOO Akademie Jak se vyznat ve složení produktů

Zboží je trvale vyřazeno.

Složení kosmetických produktů je alfa a omega pro naši pleť! Jak se v něm ale vyznat, orientovat a vybrat si to nejlepší, pro váš typ a potřeby pleti?Přijďte se dozvědět vše, co potřebujete vědět o složení a jednotlivých složkách (nejen přírodních) kosmetických produktů.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Chemie přírodní kosmetiky je Vám na dosah

 

Ať už je pro vás složení kosmetických produktů strašák nebo radost, pomůžeme vám se v něm orientovat a nadále s ním pracovat. Budeme si povídat o základních skupinách těch zlých (abyste věděli, čemu se vyhnout a na co si dát pozor) ale samozřejmě i těch dobrých látek (abyste věděli, co naopak ve své kosmetice chcete a co psát do vyhledávače na BiOOO.cz :)

 

Na co se můžete těšit?

 

  • probereme si podrobně příklady složení konvenčních produktů - ty děsivé i ty které se pouze jako “přírodní” tváří
  • zaměříme se ale i na složení přírodních produktů, abyste lehce odhalili, že vysoká cena se nemusí rovnat luxusní složení
  • také si ale ukážeme, jak jednoduché je vytvořit si kvalitní produkt za minimální náklady
  • pokud jste připraveni se podívat pod pokličku produktům, ale i látkám, kterými pečujete o své tělo (a chcete se o nich dozvědět vice) jste u nás na správném místě!
  • tipy na domácí DIY recepty, které hravě zvládnete

BiOOO Akademie vznikla po záštitou naší firmy BiOOOO.cz. Nabízíme vám tématické workshopy, kurzy a vzdělávání v oblasti kosmetiky a aromaterapie. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?