Taoasis Jako z pohádky 10 ml

Taoasis Jako z pohádky 10 ml

Značka: Taoasis
Zboží je trvale vyřazeno.

Sladká vůně mandarinky a vanilky doplněná hořkým kakaem vám doma pomůže vytvořit uvolněnou atmosféru nejen během zimy. Díky této kompozici se uvolníte a vychutnáte si zasloužený odpočinek.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Směs éterických olejů Taoasis Jako z pohádky v sobě spojuje sladké citrusové tóny mandarinky, nezaměnitelné lehce kořeněné vanilky a hořkého kakaa. Díky tomu vám doma nejen během zimního období pomůže vykouzlit příjemnou atmosféru, která každého pohladí po duši.

Příjemně sladká, jemně kořeněná kompozice mandarinky a vanilky je doplněná hřejivým kakaem, a společně tak dávají vzniknout jedinečné vůni, již využijete nejen o Vánocích. Spojení těchto tří éterických olejů krásně pročistí vzduch, vytvoří uvolněnou atmosféru a nechá vás si vychutnat chvíle odpočinku. 

Německá značka Taoasis kombinuje do svých výrobků kvalitní esenciální oleje. Její filozofie stojí na třech pilířích: 100% přírodní ingredience, suroviny z obnovitelných zdrojů a profesionálové z oboru aromaterapie. U produktů Taoasis můžete nalézt hned několik certifikátů: Demeter, BIO NACH EG-ÖKOVERORDNUNG, Natrue, BDIH či Cosmos Organic.

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě dvě kapky, ve větších použijte maximálně 5 kapek. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než tři kapky. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Směs je vhodná také do difuzéru.

Upozornění: Těhotné ženy mohou používat směs v polovičním ředění od ukončeného třetího měsíce gravidity (ne na více než 30 minut, s přestávkami, do menší nádržky aromalampy maximálně jednu kapku, do větší kapky 2). Do masážního oleje používejte v ředění 25 kapek éterického oleje na 100 ml rostlinného oleje. Neaplikujte směs na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje její životnost. Směs éterických olejů s obsahem citrusů může působit fototoxicky. Směs se může používat v přítomnosti dětí od ukončeného věku tří let.

Německá značka Taoasis kombinuje do svých výrobků kvalitní esenciální oleje. Její filozofie stojí na třech pilířích: 100% přírodní ingredience, suroviny z obnovitelných zdrojů a profesionálové z oboru aromaterapie. U produktů Taoasis můžete nalézt hned několik certifikátů: BIO NACH EG-ÖKOVERORDNUNG, Natrue, BDIH či Cosmos Organic.

Produktové řady: Taoasis Směsi ÉO

Výrobce: TAOASIS GmbH, Dahlbrede 3 , 32758, Detmold, Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

DIY voňavé bomby do koupele aneb Pořádně si zašumět

DIY voňavé vánoční dárky

Milovaný nebo nenáviděný podzim?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Taoasis Směsi ÉO

Nenašli jste to pravé? Co tohle?