Medikomed Jasmín 10 ml

Medikomed Jasmín 10 ml

Značka: Medikomed
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Éterický olej z jasmínu vás obklopí svou vznešenou vůní, jež má význačný revitalizační účinek na psychiku. Zmírňuje stres, napětí a nervozitu a je významným afrodiziakem.

Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Medikomed Jasmín je čistý přírodní éterický olej s povznášející intenzivní květinovou vůní, jež má vysoký aromaterapeutický potenciál, Aroma jasmínu vás naprosto obklopí, působí velice vznešeně. Vůně jasmínového éterického oleje byla využívána již od pradávna jako mocný erotický stimulátor.

Jasmín má blahodárné účinky především na psychiku. Ihned zmírňuje příznaky stresu a přináší úlevu od nervozity či napětí. Dlouhodobě pomáhá také při nespavosti a podporuje relaxaci. Působí jako přírodní antidepresivum a odstraňuje úzkosti či trému.

Éterický olej z jasmínu je vhodný pro péči o jemnou a citlivou pokožku. Rozjasňuje pleť a odstraňuje odumřelé kožní buňky. Zároveň také uvolňuje a prohřívá tělo, díky čemuž je často používán v masážních přípravcích na bolavé a namáhané svalstvo či klouby.

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Tip: Pro rychlý účinek nařeďte éterický olej čistým rostlinným olejem a aplikujte na pokožku. Éterický olej nepoužívejte nezředěný.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro použití v těhotenství. Neaplikujte olej na pokožku nezředěný.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Z blogu2

Esenciální olej Jasmín

Esenciální oleje v péči o pleť

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?