Sportique Jasmínová dárková sada

Sportique Jasmínová dárková sada

Značka: Sportique
Zboží je trvale vyřazeno.

Sada deodorantu a krému na ruce potěší všechny milovníky omamně vonícího jasmínu. Zabrání nežádoucímu zápachu potu i podráždění pokožky podpaží a poskytne intenzivní péči a ochranu vašim rukám.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dárková sada Sportique s vůní jasmínu potěší každého, kdo si zamiloval tuto bílou, omamně vonící květinu, která zahání neklid a uvolňuje napětí a působí antidepresivně. V sadě najdete deodorant ve spreji a krém na ruce a jejich účinky oceníte nejen v zimním období, ale i kdykoliv během celého roku.

Deodorant s vůní jasmínu brání rozkladu potu, a díky tomu ochrání vaše podpaží před nevítaným zápachem. Zároveň svým složením pomáhá mírnit nadměrné pocení a ochrání citlivou pokožku před podrážděním, a naopak ji zanechá krásně jemnou a vláčnou. Krém na ruce vonící po jasmínu a ibišku intenzivně pečuje o namáhavou pokožku rukou, chrání ji před dehydratací i vznikem zánětů či oděrek kolem nehtů a zanechá ji krásně hebkou a příjemně provoněnou.

V sortimentu Sportique můžete hledat všelijaké produkty tělové kosmetiky, které obsahují značný podíl bylinných výtažků a rostlinných olejů. Již z názvu značky je jasné, že si vyberou i ti, kdo mají rádi sportovní aktivity.

Ostatní kategorie: Deodoranty ve spreji, Krémy na ruce

Výrobce: SPORTIQUE s.r.o., Nováčkova 751/22 , 700 30, Ostrava, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?