Argital Jasmínová květinová voda 125 ml

Argital Jasmínová květinová voda 125 ml

Argital Jasmínová květinová voda 125 ml

Značka: Argital
Certifikáty: BDIH
Certifikát BDIH
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jasmínová květová voda s čistým jasmínovým esenciálním olejem je vhodná pro osvěžení obličeje i těla nebo jako toaletní voda a lehký deodorant pro osobní hygienu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Jasmínová květová voda Argital přináší rychlé osvěžení a můžete ji navíc využívat mnoha způsoby. Obsahuje pouze čistou jasmínovou květovou vodu a je zcela bez konzervantů, syntetické parfemace či dalších umělých látek. Díky praktickému rozprašovači vytvoříte jemnou mlhu, jež zahalí vaši tvář a tělo do omamně vonícího závoje.

Jasmín je už po staletí jednou z nejoblíbenějších květin v aromaterapii. Má mimořádné relaxační účinky a jeho aroma přináší okamžité uvolnění pro vaše tělo i mysl. Jeho jemná exotická vůně je vhodná především pro chvíle relaxace a napomáhá uvolnit nahromaděné napětí a stres. Jasmín podporuje přirozenou regenerační schopnost pokožky a zklidňuje jakékoliv podráždění či zarudnutí pleti.

Květovou vodu můžete aplikovat na obličej i tělo. Využijete ji jako pleťovou vodu i osvěžující tonikum. Její tonizující efekt vypíná pleť, uzavírá rozšířené póry a podporuje prokrvení pokožky. Jasmínová voda vám poskytne příjemné osvěžení a můžete ji používat také jako lehký deodorant.

Multifunkční pomocník

Květinová voda Argital s jasmínem zastane funkci pleťové vody, tonika i multifunkčního zklidňujícího produktu. Lze ji používat na celé tělo od hlavy až k patě, včetně vlasů a obličeje. Jasmínová květinová voda tonizuje pokožku, zklidňuje podráždění a zároveň usnadňuje vstřebávání pleťových olejů. 

Uvolnění a relaxace

Květinová voda vytvoří díky jemnému rozprašovači lehkou osvěžující mlhu, kterou můžete aplikovat přímo na tělo či obličej. Osvěží vás v dlouhém pracovním dni či na cestách, jemně tonizuje pokožku a dá se použít kdykoliv, a to i přes make-up. Díky kompaktní velikosti ji snadno schováte do kabelky či jakéhokoliv zavazadla. 

Tonikum, vůně i zklidnění

Květiná voda jemně pleť dočistí a zároveň v ní pomáhá uzamknout potřebnou hydrataci. Je vhodná pro všechny typy pleti včetně suché a citlivé. Jasmínový hydrolát váborně pokožku zklidňuje a podporuje obnovu buněk. Při použití na celé tělo zároveň zahalní vaše tělo do smyslné vůně a lze ji použít také na vlasy pro usnadnění rozčesávání. 

Pro citlivou pokožku

Jasmínový hyrdolát pokožku šetrně tonizuje, dodává ji zdravý zářivý vzhled a podporuje její regeneraci a hojení. Nádherná a smyslná vůně jasmínu pak omámí vaše smysly, přinese rychlé uvolnění pro vaše tělo i mysl a přenese vás do rozkvetlé zahrady. 

Použití: Na obličej a tělo. Před použitím protřepejte, lehce nastříkejte na pleť obličeje nebo vybrané části těla a nechte chvíli oschnout, popřípadě jemně vmasírujte do pokožky konečky prstů.

Italská značka Argital je dominantním výrobcem přírodní kosmetiky na bázi zeleného jílu. Produkty mají řadu certifikátů, jako BDIH, ICEA, Demeter LAV, které jsou zárukou vysoké kvality a maximálních účinků přírodních surovin.

Typ pleti: alergická pleť, anti age, citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Typy pokožky: citlivá pokožka, mastná pokožka, normální pokožka, suchá pokožka

Výrobce: ARGITAL, Via Della Tecnologia, 9 , 97015, Modica, Itálie

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Hydroláty na vlasy

Jasmín - esenciální olej

Minimalistický základ přírodní péče o pleť

Tonizace: nutnost nejen pro mastnou pleť

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?