Nobilis Tilia Jemný krém na ruce 50 ml

Nobilis Tilia Jemný krém na ruce 50 ml

Nobilis Tilia Jemný krém na ruce 50 ml

Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
304
280
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks

Krém s hedvábnou, rychle se vstřebávající texturou a přírodními oleji je vhodný pro běžnou péči o vaše ruce. Zabraňuje vysušování a vytváří neviditelnou ochranu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Jemný krém na ruce Nobilis Tilia je vhodný pro běžnou péči o pokožku rukou. Má lehce vstřebatelnou texturu, takže se nemusíte bát, že byste měli po aplikaci mastné ruce. Krém od značky Nobilis Tilia je certifikovaný CPK BIO.

Lehký hydratační krém se svěží citrusovou vůní vám zpříjemní náladu. Díky obsahu slunečnicového oleje, bambuckého másla, D-panthenolu a vitaminů dokonale vyživuje namáhanou pokožku rukou a zmírňuje její šupinatost. Jojobový olej a rostlinný skvalan se postarají o sametovou hebkost vašeho doteku a speciální myrhový extrakt vytváří na pokožce jemný film, který ji chrání před nepříznivými vlivy prostředí.

Nobilis Tilia je česká společnost, zabývající se výrobou a prodejem přírodní, aromaterapeutické a bio kosmetiky. Výrobky nesou certifikace CPK a CPK BIO a mnohé z nich jsou vhodné pro vegany.

Použití: Vtírejte do pokožky rukou kdykoliv podle potřeby.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Typy pokožky: dehydratovaná pokožka, normální pokožka, suchá pokožka

Užití: vnější

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Z blogu1

Aromaterapie pro těhotné

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?