Vykuřovadla Rymer Kadidelnice mastek, kamenná miska

Vykuřovadla Rymer Kadidelnice mastek, kamenná miska

168
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks

Kamenná kadidelnice z mastku má hnědo béžovou mramorovanou barvu a hodí se k vykuřování bylin, dřev a pryskyřic, ale i na vonné tyčinky.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Aktuálně: Uvedená fotografie je pouze ilustrativní.

Kamenná kadidelnice z mastku vás zaujme svým mramorovaným vzhledem, přičemž každý kus je originál. Má průměr 7,5 cm a je 3,5 centimetru vysoká. Miska se snadno používá a hodí se k vykuřování bylin, dřev i pryskyřic. Můžete ji ale využít také pro vonné tyčinky.

Kadidelnice z mastku má nenápadnou hnědo béžovou barvu. Snadno zapadne do každého interiéru a stane se jeho nenápadnou ozdobou. Pomůže vám z každého vykuřování udělat příjemný rituál. Do misky stačí nasypat vrstvu písku nebo drobných kamínků, na kterou následně položíte rozžhavené uhlíky.

Použití: Mističku naplňte pískem, na který následně položte rozžhavené uhlíky a zvolené vykuřovadlo.

Společnost Rymer se zabývá prodejem vykuřovadel a dalších souvisejících rituálních produktů. Nabízí široký sortiment nejvyšší kvality - to znamená bez syntetických příměsí, syntetických vonných látek a barviv.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Michael Rymer , Dvůr Králové nad Labem, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?