Taoasis Kadidlo, Bio 5 ml

Weihrauch BIO indisch 5 ml

Taoasis Kadidlo, Bio 5 ml

Weihrauch BIO indisch 5 ml

282
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Palác Lucerna > 5 ks / Praha, Karlín > 4 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, OC DBK > 2 ks

Silně kořeněná vůně kadidla má skvělé uvolňující a čisticí účinky, podporuje hojení a regeneraci tkání i činnost imunitního systému. Působí příznivě na trávení či na dýchání.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu13
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Éterický olej z kadidlové pryskyřice Taoasis má velmi silnou kořeněnou vůni, která je vhodná i do směsí. Je známá pro své zklidňující účinky na psychické i fyzické rovině. Pokud ho použijete třeba do aromalampy, dodá prostoru příjemně uvolněnou atmosféru a podpoří odpočinek.

Kadidlo má výborné pročišťující účinky. Působí antisepticky, takže výborně čistí a dezinfikuje vzduch, a také neutralizuje nepříjemné pachy. Pryskyřičnaté kadidlo podporuje hojení a stimuluje regeneraci tkání. Jeho užití je vhodné při dýchacích potížích. Uvolňuje hleny při kašli a celkově podporuje správné dýchání. Kadidlo také působí příznivě na trávení a celkově podporuje obranyschopnost organismu, čímž pomáhá předcházet různým infekcím apod. Jako přísada v kosmetických produktech se osvědčil zejména v péči o mastnou či problematickou pleť. Vhodné je ale i pro tu suchou nebo zralou.

Německá značka Taoasis kombinuje do svých výrobků kvalitní esenciální oleje. Její filozofie stojí na třech pilířích: 100% přírodní ingredience, suroviny z obnovitelných zdrojů a profesionálové z oboru aromaterapie. U produktů Taoasis můžete nalézt hned několik certifikátů: Demeter, BIO NACH EG-ÖKOVERORDNUNG, Natrue, BDIH či Cosmos Organic.

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě dvě kapky, ve větších použijte maximálně 5 kapek. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než tři kapky. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Je vhodný také do difuzéru.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro děti do 7 let a kojící ženy. Éterický olej mohou používat těhotné ženy od ukončeného třetího měsíce gravidity v polovičním ředění (ne na více než 30 minut, s přestávkami, do menší nádržky aromalampy maximálně jednu kapku, do větší kapky 2). Do masážního oleje používejte v ředění 25 kapek éterického oleje na 100 ml rostlinného oleje. Neaplikujte na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje životnost éterického oleje.snižuje její životnost.

Německá značka Taoasis kombinuje do svých výrobků kvalitní esenciální oleje. Její filozofie stojí na třech pilířích: 100% přírodní ingredience, suroviny z obnovitelných zdrojů a profesionálové z oboru aromaterapie. U produktů Taoasis můžete nalézt hned několik certifikátů: BIO NACH EG-ÖKOVERORDNUNG, Natrue, BDIH či Cosmos Organic.

Ostatní kategorie: Bio éterické oleje

Aromaterapeutické účinky: astma, hojení ran a zánětů, mastná pleť, nachlazení a viróza, problematická pleť a akné, suchá pleť, zralá pleť

Produktové řady: Taoasis Jednodruhové ÉO

Výrobce: TAOASIS GmbH, Dahlbrede 3 , 32758, Detmold, Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu13

Aromaterapie po opalování

Aromaterapie: lexikon vůní pro fyzickou i duševní pohodu

Co byste měli vědět před koupí éterických olejů

DIY voňavé bomby do koupele aneb Pořádně si zašumět

DIY voňavé vánoční dárky

Esenciální oleje nejsou žádná věda

Éterické oleje pro pohodu ženy

Éterické oleje proti průjmu

Harmonizace aromaterapií: První čakra (kořenová)

Jak zklidnit spálenou pokožku aneb Aromaterapie po opalování

Milovaný nebo nenáviděný podzim?

Voňaví kouzelníci Taoasis

Z deníku BiOOO matky v přípravě: V očekávání

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Taoasis Jednodruhové ÉO

Nenašli jste to pravé? Co tohle?