Nobilis Tilia Kafr 10 ml

Nobilis Tilia Kafr 10 ml

Nobilis Tilia Kafr 10 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Čistá rostlinná silice s blahodárnými účinky na psychiku napomáhá navodit hlubokou relaxaci a přináší úlevu při chronických nervových obtížích. Podporuje trávení, vylučování a srdeční činnost.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Nobilis Tilia Kafr je éterický olej s typickou bylinnou vůní s balzamickými tóny. Má účinky při širokém spektru obtíží. Působí silně na nervový systém a problémy s ním souvisejícími, má výborný efekt také na psychosomatická onemocnění. Posiluje lokální prokrvení tkání, urychluje jejich regenerační schopnost a do hloubky je prohřívá.

Díky hřejivým schopnostem oleje z kafru dochází také k uvolnění svalového napětí a zmírnění i chronických bolestí. Kafrový éterický olej je tak skvělým pomocníkem například při revmatismu či neurologických bolestech. Zároveň působí také proti zimomřivosti a napomáhá odstraňovat únavu.

Kafr podporuje trávení, působí proti zácpám a sníženému vylučování trávicích enzymů a posiluje činnost srdce a krevního oběhu. Pomáhá také čistit dýchací cesty a snižuje výskyt infekcí v této oblasti. Má blahodárný efekt na psychiku a navozuje hluboké uvolnění a relaxaci.

Regenerace a revitalizace

Éterický olej z kafru Nobilis Tilia má velmi komplexní účinky. Uplatňuje se u celé řady onemocnění, a to i chronického a psychosomatického charakteru. Podporuje lokální mikrocirkulaci v tkáních, čímž nejen stimuluje regeneraci pokožky, ale zároveň působí proti celému spektru bolestí. Ulevuje od bolestí pohybového aparátu a uvolňuje napjatá svalstvo a bolavé klouby. 

Proti (nejen) jarní únavě

Éterický olej z kafrovníku má typickou balzamickou vůni, která přinese do vašeho domova uvolněnou a relaxační atmosféru. Aroma kafru pomáhá při velkém duševním či tělesném vypětí a posiluje psychiku. Podporuje rovněž srdeční činnost a posiluje krevní oběh. Zároveň působí při respiračních infekcích, zmírňuje kašel a udržuje dýchací cesty průchodné.

Zklidnění pro duši i tělo

Éterický olej z kafrovníku působí také přirozeně sedativními účinky, a to jak na tělo, tak na vaši duši. Bude se vám velmi hodit v náročných obdobích, pomůže vám při nadměrném stresu a dodá síly při duševním či tělesném vyčerpání. Kafrovník zároveň podporuje zdravou funkci trávicího systému, stimuluje chuť k jídlu a pomáhá při bolestech břicha. 

Tajemství aromaterapie

Čisté éterické oleje Nobilis Tilia mají komplexní účinky, a to jak na vaše tělo, tak mysl. Díky aromaterapii můžete ovlivnit celou řadu pochodů ve vašem těle. Esenciální oleje Nobilis Tilia se vyznačují vysokou kvalitou a jejich použití je opravdu široké. Můžete si je vychutnat jak v aromalampě či k inhalaci, tak jako součást kosmetiky pro posílení jejích účinků. 

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Tip: Pár kapek éterického oleje můžete přidat do čistého rostlinného oleje či krému, a vytvořit si tak vlastní jedinečnou vůni.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro použití v těhotenství, pro děti do 3 let věku a při epilepsii. Olej neaplikujte na pokožku nezředěný.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Aromaterapeutické účinky: mastná pleť, nachlazení a viróza, nespavost a nervozita, posílení srdeční činnosti, problematická pleť a akné, revmatismus a artritida, stres a úzkost, svalové napětí a křeče, žaludeční problémy

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu8

Aromaterapie pro těhotné

Aromaterapie: lexikon vůní pro fyzickou i duševní pohodu

Co byste měli vědět před koupí éterických olejů

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje při nachlazení

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Nobilis Tilia: Jak to voní v Krásné Lípě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?