bodhi Keramická aromalampa 1 ks

bodhi Keramická aromalampa 1 ks

Značka: bodhi
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Keramická aromalampa je výborná pro odpařování emulze vody a vonných olejů i speciálních vosků.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Keramická aromalampa je nejen výborným pomocníkem pro aromaterapii, ale zároveň je díky svému jednoduchému minimalistickému designu zajímavou dekorací do interiéru. Bude jí to slušet stejně tak na pracovním stole v kanceláři, jako na polici v obývacím pokoji. Lze ji použít jak pro odpařování vody a vonných olejů, tak pro rozpouštění speciálních vosků do aromalamp.

Malá aromalampa jednoduchého tvaru je vyrobena z pálené hlíny. Její světle béžový povrch je doplněn jemnou pískovou glazurou. Použití aromalampy je zcela jednoduché. Stačí ji naplnit vodou s několika kapkami esenciálních olejů či do ní vložit kousíček speciálního vosku. Během několika minut příjemně provoní vzduch v místnosti.

Použití: Mističku aromalampy naplňte vodou a přidejte pár kapek esenciálního oleje nebo do ní vložte speciální vosk. Do spodní části aromalampy pak vložte zapálenou čajovou svíčku.

Bodhi je thajská přírodní kosmetika na bázi rostlinných a bylinných extraktů v kombinaci s čistými esenciálními oleji. Její filozofií pak je harmonie těla i duše. Produkty jsou vyráběny podle tradičních bylinných receptů za pomoci kvalitních ingrediencí z přírody a mají aromaterapeutické účinky

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Bodhi Herbal SPA Cosmetics , Bangkok, Thajsko

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?