Saloos Kokosový olej, bio 125 ml

Saloos Kokosový olej, bio 125 ml

Saloos Kokosový olej, bio 125 ml

Značka: Saloos
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
Zboží je trvale vyřazeno.

Kokosový olej má velmi široké spektrum využití. Lze jej využít nejen na vaření ve zdravé kuchyni, ale také pro péči o celé tělo. Je velmi jemný a proto se hodí i pro ošetření citlivé dětské pleti.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu16
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Kokosový olej od Saloos má velmi široké spektrum využití. Lze jej využít nejen na vaření ve zdravé kuchyni, ale také pro péči o pokožku celého těla i vlasy. Je velmi jemný a proto se hodí i pro ošetření citlivé dětské pleti. Má vynikající schopnost pronikat hluboko do spodních vrstev pokožky, kde uzamyká potřebnou hydrataci a výživu. Vytváří na pokožce ochranou hydrolipidovou vrstvu, která ji chrání před vysušováním a poškozením vnějšími vlivy.

Čistý kokosový olej má univerzální využití v péči o pokožku. Je skvělý pro odlíčení a vyčistění pleti. Pokožku celého těla vyživuje, podporuje její regeneraci a chrání. Kokosový olej totiž působí skvěle antibakteriálně a antimykoticky, hodí se tak pro ošetření pokožky trpící na mykózy či jiné kožní problémy.

Při vnitřním užití je vynikající jako podpůrný prostředek proti kvasinkovým onemocněním. Uplatňuje se i při redukčních dietách, protože dokáže oddálit pocit hladu. Kokosový olej je vhodný také pro kojící matky, zkvalitňuje totiž mateřské mléko. Je stabilní i při vysokých teplotách a díky tomu je vhodný ke smažení i pečení.

Univerzální produkt i surovina

Kokosový olej v bio kvalitě je jedním z vůbec nejprodávanějších a nejoblíbenějších výrobků. Je totiž velice multifunkční a lze jej využít pro mnoho různých účelů. Kokosový olej funguje skvěle samostatně, ale lze jej také přimíchat do dalších přípravků na tělo či pokožku obličeje nebo jej využít ke tvorbě vlastní přírodní kosmetiky. 

Kokosový olej

Ideální volba pro suchou pokožku

Kokosový olej má optimální složení mastných kyselin a je ideálním přípravkem na vysušenou a namáhanou pokožku. Můžete jej používat lokálně například na suché lokty či kolena nebo v tenké vrstvě místo vašeho oblíbeného tělového mléka. Kokosový olej vaši pokožku nejen zvláční a dodá jí elasticitu, ale zároveň krásně a dlouho voní.

I na citlivou pleť

Kokosový olej je velice dobře snášen, proto se nemusíte bát jej použít na citlivou či reaktivní pokožku. Dokáže naopak účinně zmírnit podráždění a je vhodný také pro děti. Olej proniká hluboko do spodních vrstev pokožky a dodává jí výživu. Zároveň vytváří hydrolipidovou vrstvu na povrchu kůže, a chrání ji tak před nepříznivými vnějšími vlivy. Kokosový olej je vhodný i jako zklidňující péče po opalování.

Na vlasy i do kuchyně

Péče o tělo ale není jediná oblast, kde se kokosový olej uplatní. Je skvělý ve formě regeneračního zábalu na poškozené a namáhané vlasy. Mimo to jej můžete použít také pro bělení zubů a je skvělým pomocníkem také v kuchyni.

Použití: Olej je možné používat při vaření, pečení, ale i k ošetření pokožky či vlasů.

Tip: Kokosový olej lze také použít na čištění zubů nebo jako přírodní antiperspirant. Kokosový olej je vhodný také jako péče po opalování.

Upozornění: Kokosový olej je komedogenní, nepoužívejte jej proto na pokožku obličeje. Pokud si s kokosovým olejem odličujete pleť, vždy olej smyjte vodou.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Typ pleti: alergická pleť, anti age, citlivá pleť, normální pleť, suchá pleť

Typy pokožky: normální pokožka, suchá pokožka

Typy vlasů: normální vlasy, poškozené vlasy, suché vlasy

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu16

5 přírodních látek, které vám prodlouží opálení

Aromaterapeutická péče o miminka a děti do 3 let

Aromaterapie pro děti

Budu všechno, co si budeš přát - kokosák

Česnekem proti bacilům a virům

DIY regenerační vlasové masky

Jak jsem si vyléčila zánět zubu kokosovým olejem a oregánem

Jak pečovat o vlasy v létě?

Jak se zbavit ženských mykóz přírodní cestou

Kokosový olej - na co všechno je dobrý

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

OCM navrátí pleť do rovnováhy

Přírodní bělení zubů, které funguje okamžitě

Sladká dýňová rýže

Stálice Saloos

V čem je lepší raw kokosový olej

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?