Lavera Kompaktní make-up 2v1 03 med, Trend Sensitiv 10 g

Lavera Kompaktní make-up 2v1 03 med, Trend Sensitiv 10 g

(1 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Kompaktní make-up 2v1 v tmavším odstínu dokonale sjednotí odstín vaší pleti a zároveň dodá zmatnění na dlouhou dobu. Díky arganovému oleji nevysušuje pleť a zanechává ji přirozeně vláčnou.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Kompaktní make-up Lavera 2v1 v odstínu slonová kost 01 je určený především pro světlou a velmi světlou pleť. Dodá jí přirozené rozzáření, dokonale sjednotí odstín a strukturu pleti a dodá jí jemný sametový finiš. Opticky vyhlazuje jemné vrásky a minimalizuje rozšířené póry. Díky světlému odstínu je vhodný i pro porcelánovou pokožku a snadno se přizpůsobí vaší barvě pleti.

Kompaktní make-up Lavera je jedním z inovovaných produktů, který nabízí vlastnosti make-upu a pudru v jednom kroku. Díky této konzistenci se make-up velice snadno nanáší, jeho aplikace je skutečně rychlá a zvládnete ji i ve spěchu. Zároveň je ideálním společníkem na cestování, kdy s sebou nemusíte vozit make-up i pudr. Elegantní a skladné balení obsahuje také houbičku a zrcátko, abyste mohla kdykoliv během dne osvěžit svůj vzhled.

Díky hedvábně jemné textuře make-up nezatěžuje pleť a nevytváří na ní viditelný nános. Střední krycí schopnosti zaručí dokonalé sjednocení pleti a efektivní zakrytí případných pupínků či rozšířených žilek. Obsažený arganový olej zabraňuje nadměrnému vysušování pleti a naopak ji hydratuje a do hloubky vyživuje. Díky tomuto pudrovému make-upu tak bude vaše pleť svěží a krásná po celý den.

 

Multifunkční produkt

Kompaktní make-up 2v1 Lavera ušetří místo ve vaší kabelce či kosmetické taštičce díky svému víceúčelovému použití. Kompaktní make-up zastane jak svoji primární funkci i funkci pudru a je díky své konzistenci mimořádně vhodný na cestování či pro úpravy líčení během dne. Kompaktní make-up tak můžete nosit kdykoliv s sebou a použít jej v případě potřeby.

Lehká textura

Kompaktní make-up má velice jemnou texturu, která skvěle přilne k pleti a působí na tváři takřka neviditelně. Nevytváří na pokožce hutný a snadno viditelný nános, naopak vypadá velice přirozeně, avšak zároveň dokáže skvěle zakrýt jakékoliv nedokonalosti. Make-up můžete snadno nanášet pomocí přiložené houbičky či kabuki štětce.

Sjednocení a vyhlazení

Make-up má variabilní krycí schopnost a můžete jej libovolně vrstvit pro požadovaný výsledek. Make-up Lavera dokonale sjednotí vzhled vaší pokožky a zakryje pupínky, barevné diskolorace a další nedokonalosti. Zároveň opticky vyhladí póry a drobné vrásky. Odstín slonová kost je vhodný především pro světlou pleť a má neutrální podtón.

Přírodní složky

Výhodou make-upu je jeho velice dobrá snášenlivost, kdy nezanáší pokožku, neucpává její póry a nezpůsobuje vznik pupínků. Minerální make-up Lavera obsahuje velké množství kvalitních přírodních ingrediencí, které nezatěžují pokožku a nezpůsobují nežádoucí reakce. Make-up je zároveň vhodný pro všechny typy pleti.

Použití: Make-up aplikujte na tvář pomocí přiložené houbičky a jemně vklepávejte. Můžete také použít váš oblíbený kabuki štětec.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Odstín: střední, tmavá

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv, Lavera Trend Sensitive 2014

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu3

28 důvodů, proč si koupit přírodní dekorativku

Namalujte se s přírodou

Primer - zdokonalte svůj make-up

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Fantasticke! / Klara 25. 9. 2018 12:57

Absolutne skvely make up! Skvele se roztira, nevysusuje mi pokozku, jako clinique make up, nemam supinky ani mi nezvyraznuje vrasky kolem oci. Ocni partie vypada vyhlazene a mlade. Skvele kryje, barva mi sedne. A bez chemikalii. Spokojenost.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Produktová řada Lavera Trend Sensitive 2014

Nenašli jste to pravé? Co tohle?