Biofloral Komplex esencí Dr. Bach komunikace, společenskost, naslouchání 20 ml

Biofloral Komplex esencí Dr. Bach komunikace, společenskost, naslouchání 20 ml

Značka: Biofloral
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

PŮVODNÍ CENA 360 KČKomplex esencí je vhodné užívat při napětí,v případě častých konfliktů, nedorozumění, při hyperaktivitě. Biofloral nabízí 8 komplexů Bachových květinových esencí, které Vám pomohou čelit každé životní situaci a udržet si klid a duševní pohodu. Každý komplex tvoří esence nejlépe spolupracující v dané situaci. Bachovy esence: Dr. Bach zasvětil posledních deset let svého života stu

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
PŮVODNÍ CENA 360 KČ

Komplex esencí je vhodné užívat při napětí,v případě častých konfliktů, nedorozumění, při hyperaktivitě.
Biofloral nabízí 8 komplexů Bachových květinových esencí, které Vám pomohou čelit každé životní situaci a udržet si klid a duševní pohodu. Každý komplex tvoří esence nejlépe spolupracující v dané situaci.

Bachovy esence: Dr. Bach zasvětil posledních deset let svého života studiu a zkouškám 38 květinových esencí a také metodám jejich výroby. Nalezl v přírodě květiny, které nejlépe odpovídaly špatným emotivním stavům. Tyto květinové esence jsou připravovány v horách Auvergne, kde jsou potřebné divoké květiny sbírány za svítání, kdy je jejich potenciál maximální. Za působení slunečního záření a vody uvolňují květiny své kvality a transformují je do vodního elementu. Aby byly zachovány všechny vlastnosti květin, je přidáván do macerace Cognac v Demeter Bio kvalitě. Květinové esence Biofloral působí do hloubky a harmonizují psychický a energetický systém, aby došlo k překonání strachu, smutku, stresu, nedostatku sebedůvěry a aby se udržela nová emocionální rovnováha. Aby Vám pomohl vybrat správnou esenci, rozdělil Dr. Bach emocionální stavy do sedmi skupin, ve kterých najdete 38 esencí, odpovídajících dané náladě.

certifikáty: AGRICULTURE BIOLOGIQUE, ECOCERT, LA MÉTHOD ORIGINALE DR. BACH
konzistence: tekutá
barva: žlutá
balení: skleněný obal s rozprašovačem, papírový přebal

složení: Organic brandy, Spring water, Flower essence (Water Violet, Impatiens, Heather, Beech, Holly, White Chestnut)

země původu značky: Francie
charakteristika značky: Němec Ulrich RAMPP se usadil v srdci hor Auvergne v roce 1979. Dům si postavil z ekologických materiálů vlastníma rukama na výšině vulkanických hor. A tam začíná příběh Biofloralu. Instinkt ho vedl k výzkumům, jak zajistit a udržet nejlepší kvalitu darů, které nám nabízí příroda. Od té doby je Biofloral velice uznávaný za vysokou kvalitu svých produktů. Společnost se zaměřuje na ruční výrobu a zkoumá nové možnosti spolupůsobení produktů. Díky svým výrobkům umožňuje BIOFLORAL každému vejít na území pramene řeky Loiry a získat užitek z bohatých darů této jedinečné oblasti. S rostoucím úspěchem rozšířila společnost i své zázemí a za původním domem Ulricha Ramppa postavila nový dům z přírodních a obnovitelných materiálů - kamene, dřeva a terrakoty, zateplený ovčí vlnou z Auvergne. Dešťová voda se shromažďuje v nádrži a elektrická energie pochází ze 100% obnovitelných zdrojů, vyrábí ji sluneční kolektory a vodní mlýny.Srdce architektury tvoří záhony květin a bylin a vyzařují do okolí ducha této společnosti. Výrobní postupy firmy BIOFLORAL jsou inspirovány mnoha rukopisy pocházejícími ze středověku i z dalších období. Postupy jsou pečlivě dodrežovány, elixíry tedy působí v lidském těle celistvě a do hloubky. Pro některé z nich je nezbytné nechat je zrát několik měsíců, než jsou připraveny k použití.

kontakt na výrobce:
Laboratoires Biofloral
F-43260
Saint-Pierre-Eynac
France
www.biofloral.fr

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: BIOFLORAL INC. , 675, montée St-François , H7C 2S8, Laval (Québec) , Francie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: