Urtekram Kondicionér aloe vera 250 ml

Urtekram Kondicionér aloe vera 250 ml

Značka: Urtekram
Certifikáty: LEAPING BUNNY, VEGAN, Ecocert
Certifikát LEAPING BUNNYCertifikát VEGANCertifikát Ecocert
Zboží je trvale vyřazeno.

Kondicionér s extrakty z Aloe vera aktivně napomáhá obnově vlasu i vlasové pokožky, harmonizuje pokožku hlavy a zároveň dodává vlasům jemnost.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Kondicionér s extrakty z Aloe vera Urtekram aktivně napomáhá obnově vlasu i vlasové pokožky, přináší zklidnění, harmonizuje vlasovou pokožku a zároveň dodává vlasům jemnost a napomáhá snadnému rozčesávání. Pečující výtažky v kombinaci s rostlinnými a esenciálními oleji vlas posilují, zacelují jeho strukturu a činí jej odolnějším vůči opětovnému poškození.

Základ kondicionéru je tvořen extrakty z Aloe vera, které jsou bohaté na množství živin, minerálních látek a vitaminů. Aloe působí pozitivně nejen na samotný vlas, ale i vlasovou pokožku, harmonizuje ji, hydratuje do hloubky a chrání před podrážděním i poškozením.

Esenciální oleje z citrusových plodů a citronové trávy nejenže vlasy skvěle provoní, ale také zlepšují prokrvení pokožky hlavy a lehce ji tonizují. K vlasovému kořínku se tak snadno dostanou potřebné živiny, vlas rychleji roste, je zacelenější a celkově silnější. Pravidelné použití kondicionéru zanechá vlasy krásně jemné a lesklé, ale také je posílí a pomůže jejich obnově.

Výživa a péče

Kondicionér Urtekram s Aloe vera a dalšími přírodními výtažky poskytuje vlasům důkladnou péči, navrací jim hebkost a zářivý lesk, ale zároveň je nezatěžuje. Jemný kondicionér obalí každý vlas ochrannou vrstvou, jež brání poškození vlasů ať už vlivy prostředí či nešetrným stylingem. Kondicionér je bohatý na přírodní ingredience, které nedráždí pokožku hlavy a naopak poskytují vlasům vše, co potřebují. Vlasy jsou po použití hedvábně jemné a zářivě lesklé.  

Přírodní složení

Základní složkou v tomto jemném kondicionéru je cenný výtažek z Aloe vera, jež se vyznačuje významnými hydratačními schopnostmi. Aloe vera díky tomu efektivně brání vysušení vlasů a udržuje je hebké a pružné. Aloe vera na sebe výborně váže vodu a zároveň má zklidňující vlastnosti, proto jde o jednu z nejcennějších složek v péči o vlasy. Ač poskytuje vlasům intenzivní péči, tak vlasy nezatěžuje, nezpůsobuje jejich plihnutí či nadměrné maštění.

Hebké a lesklé vlasy

Kondicionér tak vašim vlasům přináší to nejlepší z maximálně účinných přírodních složek, zcela bez obsahu silikonů, konzervantů či syntetické parfemace. Éterický olej z citrusů a citronové trávy dodává kondicionéru nejen osvěžující vůni, ale zároveň podporuje lesk a sílu vlasů, zatímco vitamin E je významným antioxidantem a chrání vlasy před poškozením. 

Použití: Potřebné množství kondicionéru rovnoměrně aplikujte do délek vlhkých umytých vlasů a nechte působit 3 - 5 minut. Poté vydatně vymyjte čistou vodou a vlasy upravte podle zvyku.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Produktové řady: Urtekram Aloe Vera

Typy vlasů: citlivá pokožka hlavy, normální vlasy, poškozené vlasy, suché vlasy

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Alžběta 22. 1. 2017 11:26

Bohužel se mi po něm extrémně mastí vlasy...

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Urtekram Aloe Vera

Nenašli jste to pravé? Co tohle?