Urtekram Kondicionér bez parfemace 180 ml

Urtekram Kondicionér bez parfemace 180 ml

Značka: Urtekram
Certifikáty: VEGAN, Ecocert
Certifikát VEGANCertifikát Ecocert
218
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, Karlín > 2 ks

Jemný kondicionér bez přidané parfemace je vhodný i pro citlivou a reaktivní pokožku. Zklidňuje, harmonizuje a zároveň dodává vlasům jemnost a napomáhá snadnému rozčesávání.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Jemný kondicionér bez přidané parfemace Urtekram je vhodný i pro tu nejcitlivější pokožku náchylnou k alergiím a podráždění. Zklidňuje, harmonizuje vlasovou pokožku a zároveň dodává vlasům jemnost a napomáhá snadnému rozčesávání. Pečující výtažky v kombinaci s rostlinnými oleji a bambuckým máslem vlas posilují, zacelují jeho strukturu a činí jej odolnějším vůči opětovnému poškození.

Základ kondicionéru je tvořen extrakty z Aloe vera, které jsou bohaté na množství živin, minerálních látek a vitaminů. Aloe působí pozitivně nejen na samotný vlas, ale i vlasovou pokožku, harmonizuje ji, hydratuje do hloubky a chrání před podrážděním i poškozením.

Pupalkový olej také přispívá ke zklidnění citlivé pokožky, podporuje její zdraví a chrání před výskytem lupů i drobných zánětů. Navíc podporuje zdravý růst vlasů, dodává jim zdravý lesk a pružnost. K vlasovému kořínku se snadno dostanou potřebné živiny, vlas rychleji roste, je zacelenější a celkově silnější. Pravidelné použití kondicionéru zanechá vlasy krásně jemné a lesklé, zároveň zklidňuje citlivou vlasovou pokožku a chrání ji před podrážděním.

Péče pro citlivky

Kondicionér Urtekram s přírodními výtažky poskytuje vlasům důkladnou péči, navrací jim hebkost a zářivý lesk, ale zároveň je nezatěžuje a nezpůsobuje podráždění. Jemný kondicionér obalí každý vlas ochrannou vrstvou, jež brání poškození vlasů, ať už vlivy prostředí či nešetrným stylingem. Kondicionér je bohatý na přírodní ingredience, které nedráždí pokožku hlavy a naopak poskytují vlasům vše, co potřebují. Vlasy jsou po použití hedvábně jemné a zářivě lesklé.  

Přírodní složení

Základní složkou v tomto jemném kondicionéru je cenný výtažek z Aloe vera, jež se vyznačuje významnými hydratačními schopnostmi. Aloe vera díky tomu efektivně brání vysušení vlasů a udržuje je hebké a pružné. Aloe vera na sebe výborně váže vodu a zároveň má zklidňující vlastnosti, proto jde o jednu z nejcennějších složek v péči o vlasy. Ač poskytuje vlasům intenzivní péči, tak vlasy nezatěžuje, nezpůsobuje jejich plihnutí či nadměrné maštění a má zklidňující vlastnosti. 

Hebké a vyživené vlasy

Kondicionér tak vašim vlasům přináší to nejlepší z maximálně účinných přírodních složek, zcela bez obsahu silikonů, konzervantů či syntetické parfemace, neobsahuje ani éterické oleje, takže je vhodný i pro velmi citlivou pokožku hlavy. Bambucké máslo spolu s jojobovým olejem dodávají vlasům hloubkovou výživu a pupalkový olej zklidňuje a zbavuje pokožku hlavy podráždění, zarudnutí či nepříjemného svědění.

Použití: Malé množství kondicionéru aplikujte rovnoměrně do délek vlhkých vlasů a nechte působit 2-3 minuty. Poté vydatně vypláchněte čistou vodou a vlasy vysušte ručníkem.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Produktové řady: Urtekram No Parfume

Typy vlasů: citlivá pokožka hlavy, normální vlasy, vlasy s lupy

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Docela bez vune / Samponator 25. 7. 2019 15:31

Opravdu je bez te typicke kondicionerove vune. Slabe ale stale nejak voni. Kdo neustoji latky kondicioneru tak mu toto nemusi nijak pomoci. Porad je to kondiconer, byt na nahledu slozeni je zde uvedeno ze je slozen z dobrych a vybornych latek. Nebylo to nic platne. Kdo je alergicky na vune, tak oceni alespon ze kdyz jej budou pouzivat ostatni, tak nezamori koupelnu ci cely byt parfemy z beznych kondicioneru. Obecne za zkousku stoji, moc takovychto vyrobku neni.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Urtekram No Parfume

Nenašli jste to pravé? Co tohle?