Lavera Kondicionér Endless Shine, Hair Pro 150 ml

Lavera Kondicionér Endless Shine, Hair Pro 150 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Kondicionér Endless Shine s rostlinnými oleji a výtažky z perel, ovsa či pšenice hydratuje a vyhlazuje vlasy, dodává jim lesk a usnadňuje rozčesávání.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Kondicionér Endless Shine z řady Lavera Hair Pro s perlovým extraktem a výtažky z avokáda či slézu hýčká suché, matné a křehké vlasy a dodává jim přirozený lesk. Díky dalším účinným látkám hydratuje a vyhlazuje vlasy a chrání je před poškozením. Vlasy se po použití lépe rozčesávají a zůstávají krásně hebké. Kondicionér má svěží květinovou vůni.

Kondicionér vlasy hydratuje a díky přírodním olejům ze šťavnatého manga či sójy a výtažkům ze slézu či sladkých mandlí dodává suchým či křehkým kadeřím potřebnou výživu a pomáhá předcházet jejich poškození, aniž by je zbytečně zatěžoval. Ovesný, rýžový či perlový výtažek a pšeničný protein vyhlazují vlasové vlákno, a dodávají mu tak přirozený lesk a hebkost. Vlasy se po použití kondicionéru lépe rozčesávají a necuchají se.

Použití: Malé množství kondicionéru naneste do délek umytých vlasů, vmasírujte, nechte krátce působit a poté dobře vypláchněte čistou vodou.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Hair Pro

Typy vlasů: poškozené vlasy, suché vlasy

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?