Logona Kondicionér hydratační, Bio Aloe 200 ml

Logona Kondicionér hydratační, Bio Aloe 200 ml

Značka: Logona
Certifikáty: BDIH, NATRUE, ECO CONTROL
Certifikát BDIHCertifikát NATRUECertifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Kondicionér pro ochranu vlasů s bio Aloe vera podporuje vitalitu a hydrataci suchých, namáhaných, jemných a zplihlých vlasů bez života.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Kondicionér pro ochranu vlasů Logona bio Aloe podporuje vitalitu a hydrataci poškozených, jemných a zplihlých vlasů bez života. Kombinace rostlinných olejů, kyseliny hyaluronové a šťávy z Aloe vera posiluje strukturu vlasu po celé jeho délce, chrání jej před lámáním a uzamyká v něm hydrataci. Kondicionér o vlasy pečuje a zároveň podporuje snadné rozčesávání.

Kondicionér s obsahem Aloe vera šťávy chrání a posiluje jemné vypadávající vlasy a navrací jim vitalitu. Kombinace Aloe s rostlinnými oleji a betainem dodává mdlým vlasům lesk a usnadňuje rozčesávání. Vlasy jsou tak ochráněny před poškozením při rozčesávání i následné úpravě horkým vzduchem.

Hydratační kondicionér podporuje lesk a vitalitu vlasů díky Aloe vera a kyselině hyaluronové, zároveň vlasy zjemňuje, zanechává je pružné a zdravější na pohled i na dotek. Kondicionér ochrání suché vlasy před vysušením a následným třepením i lámáním.

Použití: Potřebné množství kondicionéru naneste do délek vlhkých umytých vlasů a nechte 2 - 3 minuty působit. Poté vlasy upravte podle zvyku.

Kosmetika Logona je kompletně vyvíjena i vyráběna v Německu. Většina z jejích prostředků je vhodná pro vegany. Všechny použité suroviny jsou certifikovány na vysokou kvalitu, ať už se jedná o bio složky nebo o recyklované a recyklovatelné obaly. 

Produktové řady: Logona Bio Aloe

Typy vlasů: jemné vlasy, normální vlasy, poškozené vlasy, suché vlasy

Výrobce: Logona Naturkosmetik und Heilmittel Hans Hansel GmbH, Zur Kräuterwiese , D-31020, Salzhemmendorf, Německo

Z blogu1

3x nově na vlasy s Logonou

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?