Desert Essence Kondicionér italský citron 237 ml

Desert Essence Kondicionér italský citron 237 ml

Desert Essence Kondicionér italský citron 237 ml

(1 hodn.)
Značka: Desert Essence
Certifikáty: LEAPING BUNNY
Certifikát LEAPING BUNNY
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Kondicionér Italský citron obohacený o citronový olej poskytuje vlasům bohatou péči a výživu. Díky obsahu rostlinných výtažků a olejů dodává přirozený objem a zanechává vlasy jemné a zdravě vypadající.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Kondicionér Desert Essence Italský citron obohacený o citronový olej poskytuje vlasům bohatou péči a výživu. Díky obsahu rostlinných výtažků a olejů dodává vlasům přirozený objem i zdravý lesk a zanechává je jemné a zdravě vypadající.

Kondicionér intenzivně pečuje o vlasy díky vysokému obsahu šťávy z Aloe vera. Aloe je bohaté na množství živin a antioxidantů, které intenzivně pečují o samotný vlas i o pokožku hlavy. Obsažený citronový olej vlasům dodá nádherný zdravý lesk a u světlých vlasů navíc rozzáří jejich barvu. 

Kombinace jojobového, slunečnicového a mandlového oleje spolu s bambuckým máslem zajistí vlasům dokonalou výživu, postará se o jejich zacelení a navrátí jim hedvábnou jemnost. Vlasy se po použití kondicionéru nebudou třepit ani zacuchávat a budou se snadno rozčesávat i upravovat do požadovaného tvaru. 

Použití: Přimeřené množství kondicionéru vmasírujte do umytých vlasů, nechte chvilku působit a důkladně opláchněte vodou.

Tip: Pokud mají vaše vlasy tendenci plihnout, nanášejte kondicionér vždy jen do délek vlasů, nikdy ke kořínkům.

Kosmetika Desert Essence je převážně v bio kvalitě a její naprosto přírodní složení zaručuje výbornou mycí schopnost, výsledný efekt i vůně. 

Typy vlasů: jemné vlasy, mastné vlasy, normální vlasy

Výrobce: Desert Essence, P.O. Box 14007 , 11788, Hauppauge, New York , Spojené Státy Americké

Z blogu1

Nový rok v New Yorku

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?