Kiss My Face Corp. Kondicionér Miss treated 325 ml

Kiss My Face Corp. Kondicionér Miss treated 325 ml

Kiss My Face Corp. Kondicionér Miss treated 325 ml

(1 hodn.)
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Kondicionér pro každodenní použití Miss Treated s arganovým olejem obnovuje poškozené třepivé vlasy, ať už byly poškozeny barvením či nadměrnou úpravou horkým vzduchem.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Kondicionér pro každodenní použití Kiss My Face Miss Treated s mátou a palmarosou obnovuje poškozené třepivé vlasy, ať už byly poškozeny barvením či nadměrnou úpravou horkým vzduchem. Posiluje je a dodává zdravý lesk. Spojení rostlinných olejů a extraktů posiluje vlas od kořínků po konečky a uhlazuje jejich strukturu.

Obnovující kondicionér využívá účinků kokosového oleje, který poškozený vlas zaceluje, regeneruje jej a posiluje. Kokosový, arganový a jojobový olej dodávají množství živin potřebných pro zdravé odolné vlasy, zatímco extrakty z máty, zeleného čaje, kaštanu koňského a palmarosy stimulují zdravý růst vlasů. Kondicionér poškozené vlasy zaceluje a pomáhá obnovit narušenou strukturu i roztřepené konečky. Dodává vlasu lesk a chrání jej před opětovným poškozením.

Použití: Naneste rovnoměrně do délek vlasů a nechte 2-3 minuty působit. Poté vydatně vypláchněte vlažnou vodou.

Tip: Nejlepších účinků dosáhnete v kombinaci se šamponem Miss Treated.

Typy vlasů: poškozené vlasy, suché vlasy

Výrobce: Kiss My Face Corp., 144 Main Street , 12525-0224, Gardiner NY , Spojené Státy Americké

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

radost používat / Angie 26. 1. 2014 19:32

nejlepší kondicioner co se týče konzistence a účinnosti. Mám husté, dlouhé, suché, kudrnaté vlasy a kondicionér Naturado en Provence s bambuckým máslem byl pro mě až moc vyžívující a měl příliš hutnou konzistenci (hůř se nanášel a musela jsem nanášet víc). Tento přípravek bezvadně voní bylinkami a stačí ho málo pro dobrou hydrataci a rozčesávání vlasů.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?