Lavera Kondicionér Moisture & Care, Basis Sensitiv 200 ml

Lavera Kondicionér Moisture & Care, Basis Sensitiv 200 ml

(7 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Kondicionér Basis Sensitive dodává objem, usnadňuje rozčesávání vlasů a propůjčuje jim příjemnou vůni. Pečující kombinace rostlinných olejů vyživuje a je vhodná i pro citlivou pokožku hlavy.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení7
Položit dotaz
Popis produktu

Kondicionér Basis Sensitive Lavera dodává vlasům objem od kořínků, usnadňuje jejich rozčesávání a propůjčuje jim příjemnou vůni. Pečující kombinace kvalitních rostlinných olejů vyživuje a hydratuje, čtyřsložkový proteinový komplex posiluje poškozenou strukturu lámavých a třepících se vlasů. Výtažky z růže a měsíčku lékařského zklidňují vlasovou pokožku. Díky svému šetrnému složení je vhodný pro všechny typy vlasů.

Avokádový olej vlasy do hloubky vyživí, hydratuje a posiluje. Jeho složení je velice podobné přirozenému kožnímu mazu, proto je také velice dobře přijímán i vlasovou pokožkou. Olej z mandlových jadérek kromě skvělé vyživovací schopnosti pomáhá i urychlit růst vlasů, zacelovat roztřepené konečky a také udržovat a přirozeně oživovat barvu vlasů.

Keratinový komplex z ředkviček, kukuřice, pšenice a sóji zpevňuje, napravuje poškozenou strukturu vlasů, dodává jim větší lesk a nový život. Chrání je také preventivně před poškozením při tepelné úpravě. Díky velkému obsahu hydratujících látek působí kondicionér antistaticky a usnadňuje rozčesávání.

Pro krásné vlasy

Kondicionér Lavera Basis Sensitive je nezbytnou součástí pravidelné péče o vlasy po mytí. Šampony díky pěnivým ingrediencím vlasy důkladně čistí, avšak můžou je vysušovat či narušovat jejich strukturu, což v kombinaci s teplou vodou a vlhkostí může vést k jejich poškozování. Je tedy nutné uzavřít vlasové vlákno a dodat mu pevnost a sílu.

Výživa a pevnost

Kondicionér Lavera Basis Sensitive vlasům navrací jejich přirozenou elasticitu a pomáhá regenerovat i velmi poškozené či namáhané vlasy. Obsahuje přírodní výtažky, které o vlasové vlákno šetrně pečují, aniž by jej zatěžovaly či způsobovaly jeho nadměrné maštění. Díky absenci silikonů a jiných syntetických ingrediencí ve složení nejsou vlasy zanášeny chemickými složkami.

Pečující přírodní výtažky

Kondicionér Lavera je bohatý na rostlinné oleje, které dodávají vlasům hloubkovou výživu a intenzivní péči. Sojový, makadamový a avokádový olej jsou bohaté na nenasycené mastné kyseliny a vitaminy, které dodávají vlasům lesk, obnovují jejich strukturu a chrání je před poškozením, ať už vnějšími vlivy počasí nebo jejich tepelnou úpravou a stylingem.

Kondicionér pro celou rodinu

Tento kondicionér je určen pro všechny typy vlasů a díky tomu, že neobsahuje výraznou parfemaci, je vhodný doslova pro celou rodinu. Používejte jej po každém mytí vlasů, kdy pomáhá usnadnit jejich rozčesávání i úpravu. Extrakty z růže a měsíčků lékařského mají zklidňující účinky a zmírňuje jakékoli podráždění vlasové pokožky. 

Použití: Jemně vmasírujte do vlhkých, umytých vlasů a nechte několik minut působit. Poté opláchněte.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Basis Sensitiv

Typy vlasů: citlivá pokožka hlavy, jemné vlasy, mastné vlasy, normální vlasy, poškozené vlasy, suché vlasy

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Mastí vlasy / Klára 17. 1. 2017 17:00

S kodicionérem jsem nebyla spokojená. Jednak jsem i po použití měla vlasy zacuchané a přesto, že nanáším skutečně pouze na délku vlasů, vlasy se po jeho použití mnohem rychleji mastí.

podprůměrný / felinegrace 10. 6. 2016 16:10

Nevyhovuje mi, zvláštní konzistence, je jako krém, vůně i nepraktické balení. Doporučuji spíše kondicionéry Natura Siberica.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Basis Sensitiv

Nenašli jste to pravé? Co tohle?