Natura Siberica Kondicionér pro barvené a poškozené vlasy 400 ml

Natura Siberica Kondicionér pro barvené a poškozené vlasy 400 ml

Natura Siberica Kondicionér pro barvené a poškozené vlasy 400 ml

(2 hodn.)
Značka: Natura Siberica
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Kondicionér pro barvené vlasy dodává obarveným vlasům lesk a zároveň je chrání před poškozením. Obsažené bylinné výtažky a vitaminy pečují o barvu a zvyšují její intenzitu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Kondicionér pro barvené vlasy Natura Siberica dodává obarveným vlasům lesk a zároveň je chrání před poškozením. Obsažené bylinné výtažky a vitaminy pečují o barvu, zvyšují její intenzitu a brání jejímu rychlému vymývání.

Obsažené antioxidanty vlasy posilují, chrání před nepříznivými vnějšími vlivy a zároveň je posilují. Výtažky z rozchodnice růžové v kombinaci s voskem dodávají vlasům přirozený zdravý lesk a chrání jej před roztřepením. O obnovení poškozené struktury vlasu a jeho uhlazení se postará pšeničný a sójový olej, které obsahují množství cenných živin.

Výtažky z ženšenu společně se sibiřskými dřevinami pečují o vitalitu vlasu, brání jej před nepříznivými vlivy, například při úpravě horkým vzduchem, a současně o něj pečují. Eliminují nadměrné vymývání barvy a dodávají jí zářivý lesk.

Chraňte své kadeře

Kondicionér pro poškozené a barvené vlasy s výtažky ze sibiřské přírody Natura Siberica je vhodný pro každodenní péči a nejen, že usnadní rozčesávání vlasů, ale zároveň jim dodá vše, co potřebují a dlouhodobě je chrání před vysušením a poškozením. Tento vydatný kondicionér je vhodný zejména na hodně namáhané vlasy, ať už vnějšími vlivy, častým barvením či tepelným stylingem. 

Vraťte vlasům lesk

Kondicionér Natura Siberica pomáhá díky cenným přírodním ingrediencím obnovovat strukturu vlasového vlákna, a tím mu i navrací přirozenou pružnost a zářivý lesk. Právě namáhané vlasy jsou často na povrchu poničené a popraskané, kvůli čemuž ztrácí svůj lesk, zdravý vzhled a snadnou upravitelnost. Kondicionér Natura Siberica vlasy vyhladí a poskytne jim hloubkovou výživu a regeneraci.

Pro krásné a zdravé vlasy

Výtažek z ženšenu pečuje o vlasy o samotných kořínků a pomáhá zachovávat jejich vitalitu. Cenné antioxidanty pak chrání vlasy proti působení volných radikálů a posilují je. Pšeničný a sojový olej vlasy vyživují do hloubky a podporují jejich přirozenou elasticitu, zároveň je také dlouhodobě chrání před poškozením. Vlasy budou opět oslnivě lesklé pružné a barva se nebude tak snadno vymývat. 

Použití: Malé množství kondicionéru rovnoměrně naneste na umyté vlhké vlasy a jemně vmasírujte. Nechte působit 3- 5 minut a poté vydatně opláchněte vlažnou vodou.

Vážení obchodní partneři,

Náš svět, práce a stabilita se minulý čtvrtek úplně obrátily naruby. Všichni máme obavy a někdy i strach z toho, co bude dál, protože se jedná o situaci vyšší moci, kterou jsme nikdy předtím nezažili.

Rádi bychom Vás informovali o původu a výrobě produktů, které naše společnost Antim Plus distribuuje. Natura Siberica, Organic Shop, SkinSuperGood, Organic People atd jsou vyráběné společností Eurobio Lab OÜ, která je evropská společnost a působí v estonském Tallinnu již více než 8 let, má 330 zaměstnanců a dodává certifikovanou kosmetickou produkci do přibližně 70 zemí světa.

Veškerá práva na značky vyráběné v Eurobio Lab OÜ patří estonské společnosti Good Design OÜ se sídlem v estonském Tallinnu.

Eurobio Lab OÜ vyrábí evropské kosmetické značky, jako je Organic Shop a Organic People, s využitím nejnovějších znalostí evropských kosmetických technologií spolu s pečlivým a udržitelným přístupem k ekologické a certifikované výrobě.

Zdůrazňujeme, že veškeré naše zboží má estonské EAN kódy, které začínají na 474.

Všichni sledujeme situaci a modlíme se za ty, kteří nyní trpí. Upřímně doufáme, že brzy vyjde slunce a život se vrátí do normálu.

S přátelským pozdravem,

Antim Plus s.r.o.

Natura Siberica nabízí přírodní kosmetiku založenou na síle sibiřských bylin. Je členem společnosti Cosmos pro bio a přírodní kosmetiku a některé produkty nesou certifikaci ICEA.

Typy vlasů: barvené vlasy, poškozené vlasy

Výrobce: Natura Siberica, Eurobio Lab OÜ, Leiva 3 , Tallinn, Estonsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?