Desert Essence Kondicionér pro citlivou pokožku neutral 237 ml

Desert Essence Kondicionér pro citlivou pokožku neutral 237 ml

Desert Essence Kondicionér pro citlivou pokožku neutral 237 ml

(1 hodn.)
Značka: Desert Essence
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jemný kondicionér bez přidané parfemace pečuje i o tu nejcitlivější pokožku hlavy, dodává vlasům potřebné živiny i hydrataci a zanechává je jemné a snadno rozčesatelné.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Jemný kondicionér Desert Essence Neutral bez přidané parfemace pečuje i o tu nejcitlivější pokožku hlavy, dodává vlasům potřebné živiny i hydrataci a zanechává je jemné a snadno rozčesatelné. Kombinace šťávy z Aloe vera a rostlinných výtažků o vlasy spolehlivě pečuje, zjemňuje je a dodává zdravý lesk a pěstěný vzhled.

Základ kondicionéru je tvořen šťávou z Aloe vera bohatou na množství živin a vitaminů. Aloe intenzivně pečuje o vlasy i pokožku hlavy, zklidňuje ji, hydratuje do hloubky a zároveň stimuluje zdravý růst vlasu. Navíc Aloe společně s výtažky ze zeleného čaje brání nadměrnému vypadávání vlasů.

Kombinace pečujícího jojobového oleje a výtažků z kopřivy, kostivalu a mořských řas vlas vyživuje do hloubky, posiluje jej a dodává zdravý lesk i pěstěný vzhled. Díky jemnému složení bez přidané parfemace je kondicionér vhodný pro pravidelnou péči i o citlivou vlasovou pokožku a jemné vlasy.

Použití: Potřebné množství kondicionéru aplikujte do délek vlhkých čerstvě umytých vlasů a nechte působit 3 -5 minut. Poté vydatně vypláchněte čistou vodou a vlasy upravte podle zvyku.

Kosmetika Desert Essence je převážně v bio kvalitě a její naprosto přírodní složení zaručuje výbornou mycí schopnost, výsledný efekt i vůně. 

Typy vlasů: citlivá pokožka hlavy, mastné vlasy, normální vlasy, suché vlasy

Výrobce: Desert Essence, P.O. Box 14007 , 11788, Hauppauge, New York , Spojené Státy Americké

Z blogu1

Nový rok v New Yorku

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Skoro / Hana 13. 8. 2017 12:23

Vlasy mám intenzivně zesvětlené, porézní, dehydrované, citlivá pokožka hlavy: Složení super, hydratační (ne extrémně), používám místo šamponu a smyje i intezivní kůru z mixu kokosového a dalších olejů (po působení olejů namočím vlasy (studenou vodou), vodu trochu vymačkám, vmasíruji velké množství kondicionéru, nechám působit okolo 20 minut, smyji studenou vodou, ale nesnažím se vymýt na 100%, pak do ručníkem vysušených vlasů použiji arganový olej). Co mi vadí, je vůně, nesladká mandle/marcipán.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?