Desert Essence Kondicionér pro jemné vlasy zelené jablko a zázvor 237 ml

Desert Essence Kondicionér pro jemné vlasy zelené jablko a zázvor 237 ml

373
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Karlín > 2 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks

Kondicionér Kondicionér s výtažky z jablka a zázvoru pečuje o jemné snadno plihnoucí vlasy. Díky obsahu rostlinných výtažků dodává přirozený objem i zdravý lesk.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Kondicionér s výtažky z jablka a zázvoru Desert Essence pečuje o jemné snadno plihnoucí vlasy. Díky obsahu rostlinných výtažků a olejů dodává vlasům přirozený objem i zdravý lesk, zanechává je jemné a zdravě vypadající.

Kondicionér intenzivně pečuje o jemné plihnoucí vlasy díky vysokému podílu šťávy z Aloe vera. Aloe je bohaté na množství živin a antioxidantů, které intenzivně pečují o samotný vlas i pokožku hlavy. V kombinaci s výtažky z jablka a zázvoru se vlasům dostává potřebné výživy i péče, vlasová pokožka je zároveň lehce tonizována a bohatě hydratována.

O posílení vlasu se postarají extrakty z kopřivy, mořských řas, juky a mnohých dalších. Ty jsou bohaté na množství živin a minerálů, které vlas aktivně regenerují a dodávají mu přirozený vzdušný objem i zdravý lesk.

Použití: Potřebné množství kondicionéru aplikujte do délek vlhkých čerstvě umytých vlasů a nechte působit 3 - 5 minut. Poté vydatně vypláchněte čistou vodou a vlasy upravte podle zvyku.

Kosmetika Desert Essence je převážně v bio kvalitě a její naprosto přírodní složení zaručuje výbornou mycí schopnost, výsledný efekt i vůně. 

Typy vlasů: jemné vlasy

Výrobce: Desert Essence, P.O. Box 14007 , 11788, Hauppauge, New York , Spojené Státy Americké

Z blogu1

Nový rok v New Yorku

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?