Natura Siberica Kondicionér pro mastné vlasy 400 ml

Natura Siberica Kondicionér pro mastné vlasy 400 ml

Natura Siberica Kondicionér pro mastné vlasy 400 ml

(1 hodn.)
Značka: Natura Siberica
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Kondicionér pro mastné vlasy dodává zplihlým vlasům objem. Díky obsahu bylinných výtažků kondicionér obnovuje poškozenou strukturu vlasu, pečuje o vlasovou pokožku a stabilizuje funkci mazových žláz.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Kondicionér pro mastné vlasy Natura Siberica dodává zplihlým vlasům objem. Díky obsahu bylinných výtažků kondicionér obnovuje poškozenou strukturu vlasu, pečuje o vlasovou pokožku a stabilizuje funkci mazových žláz.

Obsažené extrakty z borovice zakrslé jsou bohaté na aminokyseliny. Ty obnovují poškozenou strukturu vlasu a dodávají mu sílu a pružnost. Zdravý lesk vlasům dodává vitamin C, který je bohatě obsažen ve výtažcích z arktické maliny. Kombinace těchto účinných látek je výborným pomocníkem pro mastné vlasy. Ty jsou díky kondicionéru posílené a pružnější a získávají zdravý lesk. Kromě toho je vlasová pokožka zklidněná, produkuje méně mazu, a tím pádem se i vlasy méně mastí.

Péče bez zatížení

Tento kondicionér Natura Siberica plný přírodních výtažků je určen speciálně pro vlasy, které jsou náchylné ke zvýšenému maštění. Kondicionér pro mastné vlasy poskytne vašim kadeřím dostatečnou výživu a hydrataci, ale zároveň je příliš nezatěžuje. Vlasy jsou tak hloubkově opečovávané, avšak neztrácí svůj objem ani neplihnou. Ocení jej také vlasy jemné, pro které jsou běžné kondicionéry příliš výživné. 

Lesk a hydratace

Kondicionér Natura Siberica pro mastné vlasy je vhodný pro každodenní péči a pomáhá vrátit vlasům jejich přirozený lesk a pružnost. Díky rostlinným výtažkům vyhlazuje vlasové vlákno, čímž zvyšuje lesk vlasů a posiluje je a chrání před poškozením. Napravuje škody způsobené tepelným stylingem či častným barvením a zachovává vlasy zdravě lesklé a krásné. Usnadňuje rozčesávání vlasů a podporuje jejich snadnou upravitelnost. 

Výživa bez ztráty objemu

V tomto kondicionéru naleznete výtažek z borovice zakrslé, který pomáhá obnovovat vlasové vlákno díky přírodním aminokyselinám, a tím i vlasy posiluje a navrací jim jejich přirozenou elasticitu. Arktická malina pak zásobuje vlasy vitaminem C, zatímco extrakt z měsíčku podporuje regeneraci a má zklidňující účinky. Vaše vlasy budou důkladně opečovávané, ale zároveň vzdušné a objemné. 

Použití: Malé množství kondicionéru naneste do délek čerstvě umytých vlhkých vlasů a jemně vmasírujte. Nechte působit 3- 5 minut a poté vydatně opláchněte vlažnou vodou.

Vážení obchodní partneři,

Náš svět, práce a stabilita se minulý čtvrtek úplně obrátily naruby. Všichni máme obavy a někdy i strach z toho, co bude dál, protože se jedná o situaci vyšší moci, kterou jsme nikdy předtím nezažili.

Rádi bychom Vás informovali o původu a výrobě produktů, které naše společnost Antim Plus distribuuje. Natura Siberica, Organic Shop, SkinSuperGood, Organic People atd jsou vyráběné společností Eurobio Lab OÜ, která je evropská společnost a působí v estonském Tallinnu již více než 8 let, má 330 zaměstnanců a dodává certifikovanou kosmetickou produkci do přibližně 70 zemí světa.

Veškerá práva na značky vyráběné v Eurobio Lab OÜ patří estonské společnosti Good Design OÜ se sídlem v estonském Tallinnu.

Eurobio Lab OÜ vyrábí evropské kosmetické značky, jako je Organic Shop a Organic People, s využitím nejnovějších znalostí evropských kosmetických technologií spolu s pečlivým a udržitelným přístupem k ekologické a certifikované výrobě.

Zdůrazňujeme, že veškeré naše zboží má estonské EAN kódy, které začínají na 474.

Všichni sledujeme situaci a modlíme se za ty, kteří nyní trpí. Upřímně doufáme, že brzy vyjde slunce a život se vrátí do normálu.

S přátelským pozdravem,

Antim Plus s.r.o.

Natura Siberica nabízí přírodní kosmetiku založenou na síle sibiřských bylin. Je členem společnosti Cosmos pro bio a přírodní kosmetiku a některé produkty nesou certifikaci ICEA.

Typy vlasů: jemné vlasy, mastné vlasy

Výrobce: Natura Siberica, Eurobio Lab OÜ, Leiva 3 , Tallinn, Estonsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Pro mně ne... / Leny 11. 3. 2015 12:19

Kondicionér příjemně voní, je za rozumný kačky, ale moje mastné vlasy jsou po něm snad ještě mastnější a zplihlejší, takže bohužel....

Zklamání / Jana 20. 5. 2017 17:36

Mám rychle se mastící vlasy se sklonem k plihnutí a ať už jsem s tímhle kondicionérem použila jakýkoli šampón, vlasy se mi hrozně rychle zmastily. A upozorňuji, že ho dávám jen malé množství. Mám ho už 4 měsíce a pořád mi ještě zbývá minimálně polovina lahvičky. Takže za sebe nemohu doporučit.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?